2777
2789
عنوان

فرض کنید سی و سه سالتونه و مجردین بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 27 پست

بگو اگه من میخواستم اینجوری ازدواج کنم تا حالا با بهتر از اینا رفته بودم،لطفا تایپ خودتو بمن معرفی نکن

چشم به راه بچه...الهی همه به آرزوهاشون برسن💞صلوات برای سلامتی امام زمانمون یادمون نره❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمی شه همش بد نگاه کنیم بنده خدا شاید خواسته ثواب کنه خوبتو می خواد خیلی محترمانه‌بگو عزیزم مرسی ممنون که بفکرم‌بودی درسته که یخورده سنم رفته بالا ولی من منتظر می مونم اون کیسی‌که در نظرم هست بیاد چنین آدم هایی که نمی پذیرم‌ برا بعد ها اگر باز خواستید پیشنهاد‌بدین قبول نمی کنم 

بگو عزیزم من با کیس های متوسطمم ازدواج نکردم چون تو سطح من نبودن چه فکری پیش خودت کردی چطوری روت شد اصلا پیشنهاد بدی بهم این مورد رو

بعدش احتمالا میگه بیا و خوبی کن و من خوبیتو میخوساتم ازین چرتو پرتا که تو باید بگی

شما سعی کن تو زندگی خودت موفق باشی که با این افکار و سیلقت بعید میدونم 

بچه ها فرض کنید مادرتون این کیسای داغونو معرفی کنه یا عمه خاله 

نمیتونم بهشون بگم منتظرم شوهرت طلاقت بده 

هههه

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

قصدی این کارو کردخواهر منم۲۶ سالشه دانشگاه میرع فعلنخواستگارم بد خوب داشته ولی قسمت نبودهحالا زن داد ...

بعضیا خیلی خیلی بدذات و حسودن.

دختر خاله منم همینه

هر چی آدم داغونه شماره منو بی اجازه میده بهشون یا معرفی میکنه

یه دخترِ داغون هم به داداشم معرفی کرد و چون داداشم کم عقله مخشو زدن و...، نه از نظر فرهنگی به ما میخورن و نه از نظر ظاهری به داداشم میاد ، اخلاقشم عجیب غریب و رو مخی.

بعد برای داداشِ خودش میگه میخوام بهترین دختر فلانجا رو براش بگیریم، دخترِ فلان باشه، بهمان باشه. یا دخترم رو به فلان آدما بدم. اما هر چی پسر دختر داغونه با دوز و کلک برای ما میفرستاد جلو

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

عزیزم تاپیکاتو دیدم متوجه شدم اپشن سلیطگی نداری اینو تقویت کن هم شوهر خوب‌گیرت میاد هم بقیه ادم میشن ...

نه بخدا ندارم اینقدر با ادب و احترام صحبت میکنم که یه وقت دل کسی نشکنه ولی امشب خیلی ناراحت شدم میخوام حاضر جواب باشم از این به بعد 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.