tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5316 عنوان وقتی از آب قرآنی میخورم تو دهنم تلخه 318 بازدید | 18 پست آبی که روش سوره های قرآن خوندهه شده میخورم تو دهنم خیلی مزه تلخی میدهیه بار یه جا خوندم وقتی آب قرآنی مزه میده علتش فلان و فلان الان یادم نیست از کجا خوندم کسی چیزی میدونه؟ به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی 1404/08/25 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جدبحنبختیحد عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 7621 یلیوان اب بیار یکم ازش بخور ببین تلخ میاداگه نبود بدش قران بخون فوتکنروش مخصوصا بقره بد بخور تلخ اومد یعنی دور از جون دعا شدی
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5316 خرااااااااافات خدارو شکر که اینطور فکر میکنی خوشحالم که این موارد از نزدیک ندیدی آرزوی سلامتی برای شما به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5316 یلیوان اب بیار یکم ازش بخور ببین تلخ میاداگه نبود بدش قران بخون فوتکنروش مخصوصا بقره بد بخور تلخ ا ... دعا که شدم آب معمولیه و شرب تلخ نیست ولی چون قرآن پ بقره روش خونده شده اینطوره جادو که شدم ولی یادمه یه کلیپ دیدم کامل توضیح داده بود به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5316 بیخیال جونم عیب روخودت نزار از عیب گذشته عزیزم خیلی وقتهبرام دعا کنید به دعاهاتون نیاز دارم به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
خاتون۰۰۰ عضویت: 1403/07/25 تعداد پست: 6093 از عیب گذشته عزیزم خیلی وقتهبرام دعا کنید به دعاهاتون نیاز دارم برات آرزوی سعادت وخوشبختی دارم گلم ذهنتو درگیر این مسائل نکن یه مدت که رها کنی متوجه میشی بیشترش تلقین بوده
sara_shirazi عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 3606 سلام آبجی خوبی یه کار واجب باهات دارم ان شالله مشکلت حل بشه به یاری خدا
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5316 سلام آبجی خوبی یه کار واجب باهات دارم ان شالله مشکلت حل بشه به یاری خدا سلام عزیزم احساس میکنم دارم بهتر میشم به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5316 اینجا نمیتونم بگم میتونی بیای شخصی درخواست ها زیاده نتونستم پیداتون کنم به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
sara_shirazi عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 3606 سلام عزیزم احساس میکنم دارم بهتر میشم واقعا؟الهی شکر خیلی خوشحالم اگه خدایی نکرده حالت بد شد یه نفر هست گفته برای رضای خدا کمک میتونم کمکشون کنممحقق ماوراست
tootfarangiam مدیر استارتر عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 5316 واقعا؟الهی شکر خیلی خوشحالم اگه خدایی نکرده حالت بد شد یه نفر هست گفته برای رضای خدا کمک میتونم کمکش ... امروز روز چهلم هست علائم کم شد اما کامل از بین نرفته ،امیدوارم به رحمت خداوند توکل کردم کردم به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی
sara_shirazi عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 3606 امروز روز چهلم هست علائم کم شد اما کامل از بین نرفته ،امیدوارم به رحمت خداوند توکل کردم کردم ان شالله آبجی خوب بشی ما رو از حالت بی خبر نزار هراز گاهی تاپیک زدی منو تگم کن