ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
روغن خیلی کم شیرینی هم کم دستمال استفاده میکنم شورت نمیپوشم
خوبه. استرس هم باعث تغییرات هورمونی و تغییرات هورمونی میتونه باعث عفونت بشه. من هم عفونت مکرر داشتم از وقتی دیگه دستمال استفاده نکردم و شورت نپوشیدم رفع شد ولی خب تابحال سمت عنبر نسا نرفتم نمیتونم باور کنم پیپی الاغ خاصیت درمانی داشته باشه😄
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
آفرین این دستمال لعنتی هم آدم بدتر سوزش میگیره ولی خب رطوبت هم بده . نمیدونم چطور خشک کنم میگن سشوا ...
البته من هنوزم از دستمال برای خشک کردن استفاده میکنم. قبلنا گاهی از پد روزانه و گاهی هم دستمال برای ترشحات استفاده میکردم که واقعا احمقانه بود کارم. از وقتی همه اینارو کناز گذاشتم حتی ترشحات هم رفع شد
میتونی از پارچه استفاده کنی. هربار هم بشوری رو بخاری خشک کنی حرارت بالا همه باکتریا میسوزن. بله منم از سشوار استفاده میکنم خوبه
تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡