2777
2789

بچه ها من ماه دیگه میشه ۱۸ سالم از بچگی پیش مامانم زندگی کردم یعنی از ۶ سالگی تمام خرجام با مامانم بوده الانم گاهی شاید خیلی خیلی زیاد خرجم کنه میشه ۱۵۰۰ دیگه اصلا هیچی تازه همین ۱۵۰۰ هم با کلی منتو اینا ذره ذره میده گاهی ک کمک می‌خوام ازش مثلا میگم ی پونصد بهم میدی بابایی میگه ندارم با اینکه کارمنده بنظرم در امدش بد نیست تازگیا بهم میگه برو کار کن ک ازم پول نخوای واقعا این پدر حق داره؟!! از بچگی تازه ۱۵۰۰ هم نمی‌داد الان شاید یکساله ک ماهی ۱۵۰۰ با منت میده اونم بزور بعد ما زیاد همو نمی‌بینیم تا منم نگم بیا همو ببینیم نمیاد ولی با اینکه ندیدمش انقد قشنگ باهاش صحبت میکنم همیشه گفتم بهش بابای گلم بابای نازم باباییو اینا بابام متاهله و ی پسر از هم از ازدواج دومش داره ک شیش هفت سالشه من ک خیلی ناراحت میشم خدایی احساس میکنم محبتش بیشتر ب اونه یکی دوبارم پسرشو با من بیرون آورده بود پسرش انقد بهش میگفت دوستت دارم بابایی اونم می‌گفت من صد برابر بیشتر بعد در برابر محبت های من انقد کم لطفه از بچگی خیلی کمبودشو حس کردم خدایی مامانم کم نزاشت برام ولی واقعا حق با پدرمه؟!

حق با شماست

بعضیا بی عاطفه هستن خصوصا وقتی که دوباره تشکیل خونواده میدن

من باشم ازش فاصله میگیرم

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همیشه حق با مرداست 🙄🙄🙄برا نفقه ات قانونی برو جلو تا از حقوقش بهت بدن

میگن ک ب دختر ۱۸ ساله تعلق نمیگیره ک بعدشم بیشتر از یک تومنه مگه؟نه بخاطر پولا بخاطر بی عاطفه بودنش خیلی پشیمونم از محبت های بیش از حدم ک لایقشم نبود 

به نظرم خیلی ذهنت رو مشغول اون نکن و دیگه ازش پول هم نخواه،بچسب به مادرت عزیزم و آینده ت رو خودت بسا ...

با اینکه بزرگ شدم خیلی مسخرس ولی گاهی واقعا دلم برای پدر داشتن تنگ میشه و خیلی ذهنم مشغول میشه دیگه فاصله میگیرم لیاقت این همه محبت منو نداره با اینکه خوبیم نکرده💔

دقیقا دیگه میخوام همین کارو کنم محبت من خیلی ی طرفس بنظرم ارزششو نداره

بچسب به مادرت که تا اینجا در حقت واقعا مادری کرده 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

بچسب به مادرت که تا اینجا در حقت واقعا مادری کرده

مادرم ک دنیامه خودش می‌دونه چقد پا ب پاش غصه میخورم از جون مایه می‌زارم وظیفمم هست ولی خب منو مامانمم گاهی انتظار کمک از طرف اون برای خودم رو داریم