2777
2789
چاپ کنیم یا با دست بنویسیم فرقی داره؟برای اینکه همراهمون باشه

با دست عزیزم

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

جالب اینه ک بدونی انرژی منفیش بد مدتی به خودتم برمیگرده

من خودم خیلی چشم می‌خوردم 

الان بدونم در معرض چشم خوردنم حرز ميندازم ولی همیشه اسپند اینامون براهه  

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دست عزیزم

مرسی گل

مداد یا خودکار فرقی نداره؟

کاغذ هم باشه خوبه؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

الان دیگه فقط سرکوفت شده البته

به خدا من هرچقدرم از دیگران بگم هیچی نمیشه امان وقتی از خانواده خودم یا حتی از خودم تودلم تعریف کنم حتما یه چی میشه نمونش دیشب به شوهرم گفتم تومدرسه دخترم رو معلم جز نمونه ها معرفی کرده صبح دخترم انقدر حالش بد بود مدرسه نرفت

مرسی گلمداد یا خودکار فرقی نداره؟کاغذ هم باشه خوبه؟

خودکار بدون خط

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

ببخشید میشه از تجربت بگی

کلا بعضیا چشم دیدن تو  ندارن 

ساده ترینش رو بگم یه مانتو ساده ساده بلند گرفتم یکی که میشناختمش گفت وای چه خوشگله اینی ک تنت کردی و خوش بحالت مثل من چاق نیستی و از این حرفا خدا شاهده تا اینو گفت یه روز نکشید آنچنان مریضی گرفتم نزدیک بود بمیرم یو ماه فقط مریض وحشتناک بودم هر چی قرص میخوردم فایده نداشت