2777
2789
راسته. امروز داشتم با خودم می گفتم چه باحال. من چند سال راننده ام.‌روزی چندین ساعت تو شهر شلوغ رانند ...

من گاهی خودم چشم میزنم🤣

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
چیکار کنیم چشم نخوریم

هر کاری کنی نمیشه باز چشمت میزنن ولی چهار قل مثل اینکه تاثیر داره توی دفع چشم زخم 

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راسته

حدیثی از پیامبر

که داشتن از قبرستانی گذر میکردن

به کسی که همراهش بود فرمودند

نیمی از مردگان قبرستان به خاطر چشم زخم از دنیا رفته اند

با دود کردن اسپند و خوندن معوذتین و دادن صدقه رفع میشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بله صددرصد راسته در روایات گفته شده چشم زخم حق هست و پیامبر(ص)فرمود چشم زخم مرد را در قبر و شتر را در دیگ قرار میدهد بعدش امام صادق(ع)هم فرمود اگه قبر ها را بشکافید می بینید که بیشتر مردگان بر اثر چشم زخم از دنیا رفتند راه های برای در امان ماندن از چشم زخم هست مثل انگشتر عقیق و فیروزه و حدید صینی حرز امام جواد(ع)هم خیلی قویه

راسته. امروز داشتم با خودم می گفتم چه باحال. من چند سال راننده ام.‌روزی چندین ساعت تو شهر شلوغ رانند ...

دوستم گوشیش مدل بالا بدون گلس بدون خط و خش 

تودلم گفتم چه خوب نگه داشته ۲ ساله بدون گلس برق میزنه و..

رفت خونه گوشیش افتاد زمین مانیتورش خورد شد ۳۰ میلیون خسارت خورد

درکل خوب شد تو دلم گفتم وگرنه منو از زندگیش حذف میکرد😂

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

هر کاری کنی نمیشه باز چشمت میزنن ولی چهار قل مثل اینکه تاثیر داره توی دفع چشم زخم

چاپ کنیم یا با دست بنویسیم فرقی داره؟

برای اینکه همراهمون باشه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم