2777
2789
عنوان

اوابوست و ذخیره کم تخمدان

148 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

من ذخیره تخمدانم ۴۵ صدم هست.خیلی کمه.خونریزیم هم دیگه داره کمتراز ۳روز میشه یااگه بیشتربشه همش خون اکسید و سیاهه مثل لکه بینی. بچه هم ندارم

۳ساله درگیرم

تجربه خودمه اینی که میگم

من برای ivf کلی داروگرفتم و در آخر تخمدانام خوب جواب نداد و ۲تا تخمک سایز خوب داشتم.چندتا دیگه هم داشتم همه ریز بودن.پس سیکل کنسل شد و تبدیل شد به iui که اونم منفی شد

همینجا درمورد اوابوست خوندم. رفتم داروخانه گفتن ۲تومن قیمتشه.خب قیمتش بالاست ولی خوبیش اینه دونه ای هم میدن. یه تعدادگرفتم و یک روز درمیان خوردم. تو رویان سونو دادم که دکتر گفت سمت راست۶تا تخمک داری!!! مگه ذخیرت ۴۵صدم نیست!! دکترم تعجب ‌کرد

ولی چون سمت دیگه کیست داشتم بازم کنسل شد پروسه

حالا این ماه که رفتم سونو روز دوم پریود و امپولارو داد،خودمم اوابوست رو شروع کردم شبی یکی.ترسیدم از قبل شروع کنم و باز تبدیل به کیست بشن. الان خداروشکر ۸تا تخمک دارم که سایزشون مناسبه.

حالا نگید۸تا که کمه برایivf. اون برای شخصی کمه که ذخیرش خوبه.برای من ۸تا خیلی خوبه چون ذخیرم کمه

گفتم تجربمو بگم

دردم از یار است و درمان نیز هم

بازم از تجربیات خودم بگم

من چون خونریزیم کم شده خب ضخامت رحمم هم زیاده و این خوب نیست برای ivf 

حالا من قبل و همراه با پریود کلی زعفران میخورم و اینجوری ضخامتم کمتر میشه

پس اگه ضخامت بالاست زعفران دم کنید و بخورید قبل و همزمان با پریود

اگه ضخامتم کمه قرص میدن.استرادیوله فکرکنم. یکی از خانمایی که برای ناباروری اومده بود هم میگفت من زردچوبه تو آب میریزم میخورم که ضخامت بالابره. اینو من تجربه نکردم

مورد دیگه هم که هست اگه خونریزیتون کمه ترشیجات نخورید

هرخوراکی ترشی خون رو کم میکنه

ضخامت هم به همین دلیل بالامیره

من اینارو تجربه کردم چون هرماه کلی سونوی واژینال سریالی دارم

تجربست دیگه.شاید دلیل و مدرک علمی داشته باشه شاید نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم از تجربیات خودم بگممن چون خونریزیم کم شده خب ضخامت رحمم هم زیاده و این خوب نیست برای ivf حالا م ...

۳۴ سالته؟ بچه نداری اصلا؟

فقط عجله کن اگر بچه میخوای چون شرایط مشابه شما رو داشتم و ۳۸ سالگی کاملا یائسه شدم 

الان ۴ ساله با دارو پریود میشم

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
۳۴ سالته؟ بچه نداری اصلا؟فقط عجله کن اگر بچه میخوای چون شرایط مشابه شما رو داشتم و ۳۸ سالگی کاملا یا ...

اره ۳۴سال و بچه هم ندارم. مشکل من یه دونه نیست. همسرم هم مشکل شدید داره

توکل برخدا

فعلا که۳ ساله تو این مسیریم و بی نتیجه

ببینم آخرش من پانکچر میشم یا نه!!! هربار به دلیلی سیکل کنسل شده

۳۴ سالته؟ بچه نداری اصلا؟فقط عجله کن اگر بچه میخوای چون شرایط مشابه شما رو داشتم و ۳۸ سالگی کاملا یا ...

اگه کلا پریود قطع بشه چه اشکال داره؟ چرا باید دارو گرفت

اره ۳۴سال و بچه هم ندارم. مشکل من یه دونه نیست. همسرم هم مشکل شدید دارهتوکل برخدافعلا که۳ ساله تو ای ...

انشالله که باردار میشن 

تا حالا به گرفتن جنین اهدائی فکر کردین .نهایتا اینکارو انجام میدن .البته بعضیا نسبت بهش گارد دارن

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
اگه کلا پریود قطع بشه چه اشکال داره؟ چرا باید دارو گرفت

خوب من یدونه بچه داشتم و دکتر بهم گفت تخمک اهدایی بگیر منم بیخیالش شدم 

چون میخواستم عوارض یائسگی زودرس نیاد سراغم با مشورت دکتر شروع کردم به مصرف هورمون.ماهی یکبار پریود میشم ولی پریود مصنوعیه دیگه 

هیچ تخمکی ندارم و تخمدانهام آتروفی شدن 

جالب اینجاست صورتم اینقدر بیبی فیسه که نهایتا ۳۰ ساله بنظر میام ولی یائسه شدم😂

انشالله که باردار میشن تا حالا به گرفتن جنین اهدائی فکر کردین .نهایتا اینکارو انجام میدن .البته بعضی ...

نه من مشکلی نداشتم با گرفتنش.اتفاقا پیگیرشم شدم ولی گفتن که نه نمیشه به شما تعلق نمیگیره چون همسر شما اسپرمو داره.درسته ۹۸درصد نرمال نیستن ولی اون۲درصد که هست!دیگه گفتن نمیشه

فعلا ivf  رو گفتن. همزمان ivf و فرزندپذیری رو باهم داریم پیش میبریم

نه من مشکلی نداشتم با گرفتنش.اتفاقا پیگیرشم شدم ولی گفتن که نه نمیشه به شما تعلق نمیگیره چون همسر شم ...

هر چی خیره براتون پیش بیاد انشالله

خوب من یدونه بچه داشتم و دکتر بهم گفت تخمک اهدایی بگیر منم بیخیالش شدم چون میخواستم عوارض یائسگی زود ...

خداحفظش کنه عزیزم. من یکی داشتم اصلا سراغ دکتر نمیومدم که

منم صورتم چشم نزنم صاف و بدون جوشو لک و موی زائد هست.فکرکنم بخاطر اینکه سروقت پریود میشدیم و تنبلی نداشتیم