mahdhiiiiiiiid مدیر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1387 عنوان واقعا من لیاقتم ازدواج با همچین کسیه | مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 38 پست من ۳۳ سالمه مجردم. داشتم با مادرم حرف میزدم خیلی جدی برگشت گفت نظرت چیه با فلانی ازدواج کنی ؟ طرف دوست پدرمه حدودا ۵۰ سالشه سه تا بچه داره خانمش دو سال پیش تو تصادف فوت کرد .دلم گرفت چرا واقعا ؟ بعد بدتر اینکه می گفت ما باهاش حرف بزنیم که اگه بخواد ما دختر میدیم بهش براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم. 1404/08/25 | 22:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لادن۳۱ عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 31478 فکر میکنه داره لطف میکنه و از سر دلسوزی حرف میزنه نمیدونه این حرفا یه غم بزرگ رو دلم میذاره که حت ... معلومه خودش زود ازدواج کرده و کلا نمیدونه سن ازدواج نرمال از چه زمانی شروع میشه بنده خدا زندگی رو فقط شوهر کردن میدونه، ساده و نا آگاه هستشما نباید توجه کنی
mahdhiiiiiiiid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1387 معلومه خودش زود ازدواج کرده و کلا نمیدونه سن ازدواج نرمال از چه زمانی شروع میشه بنده خدا زندگی رو فق ... آره متاسفانه ساده و ناآگاه با اینکه عاشقمه ولی فکر میکنه ازدواج کنم خوشبخت تر میشم نمیدونه من الآنم خوشحالم ولی این حرفا حس خیلی بدی برام داره براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
لادن۳۱ عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 31478 آره متاسفانه ساده و ناآگاه با اینکه عاشقمه ولی فکر میکنه ازدواج کنم خوشبخت تر میشم نمیدونه من الآن ... شما بچه نسل جدید هستی مادرت خیلی زن سنتی هست، به دل نگیر واقعا نمیدنه داره چی میگه و درکی از موضوع ندارهسن ازدواج اتفاقا این سن ها هست الان
تیتیجونبلا عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 10818 بگو تو مادرمی یا دشمنمی !۳۳ فوقش باید با ۴۰ ساله ازدواج کنه میتونی سایت های همسریابی و سایت آدم و حوا ثبت نام کنی و آشنا بشیانشاالله ازدواج خوب و مناسب داشته باشی و خوشبخت بشی
mahdhiiiiiiiid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1387 بگو تو مادرمی یا دشمنمی !۳۳ فوقش باید با ۴۰ ساله ازدواج کنه میتونی سایت های همسریابی و سایت آدم و حو ... ممنون عزیزم بابت دعای خیرت براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
ماکرون عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 2508 تاپیک قبلیت رو قفل کردی، در حالی که راهکار میخواستی:بگو:والا من موارد مجرد و بدون فرزند، با سطحی بسیار بهتر رو دارممنتها به دلم نیستن فعلا..همچنان مجردی برام خوشحال کنندهتره..ایشون که انگشت کوچیکه خواستگارای دیگهام هم نیست! اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)
mahdhiiiiiiiid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1387 تاپیک قبلیت رو قفل کردی، در حالی که راهکار میخواستی:بگو:والا من موارد مجرد و بدون فرزند، با سطحی بسی ... ممنون عزیزم بابت راهنماییت کسی تو تاپیک نیومد برا همین قفل کردم تاپیک جدید زدم براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
mahdhiiiiiiiid مدیر استارتر عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 1387 تاپیک قبلیت رو قفل کردی، در حالی که راهکار میخواستی:بگو:والا من موارد مجرد و بدون فرزند، با سطحی بسی ... میشه بیای تاپیک جدیدم براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمیخواید آرزومندم.
ماکرون عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 2508 میشه بیای تاپیک جدیدم اشتباهی گفتم تاپیک قبلیات..منظورم همون آخرین تاپیکات بود😅 اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)