2777
2789
عنوان

واقعا من لیاقتم ازدواج با همچین کسیه

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 38 پست
فکر می‌کنه داره لطف می‌کنه و از سر دلسوزی حرف میزنه نمی‌دونه این حرفا یه غم بزرگ رو دلم میذاره که حت ...

معلومه خودش زود ازدواج کرده و کلا نمیدونه سن ازدواج نرمال از چه زمانی شروع میشه 

بنده خدا زندگی رو فقط شوهر کردن میدونه، ساده و نا آگاه هست

شما نباید توجه کنی

معلومه خودش زود ازدواج کرده و کلا نمیدونه سن ازدواج نرمال از چه زمانی شروع میشه بنده خدا زندگی رو فق ...

آره متاسفانه ساده و ناآگاه 

با اینکه عاشقمه ولی فکر می‌کنه ازدواج کنم خوشبخت تر میشم نمی‌دونه من الآنم خوشحالم ولی این حرفا حس خیلی بدی برام داره 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره متاسفانه ساده و ناآگاه با اینکه عاشقمه ولی فکر می‌کنه ازدواج کنم خوشبخت تر میشم نمی‌دونه من الآن ...

شما بچه نسل جدید هستی 

مادرت خیلی زن سنتی هست، به دل نگیر واقعا نمیدنه داره چی میگه و درکی از موضوع نداره

سن ازدواج اتفاقا این سن ها هست الان

بگو تو مادرمی یا دشمنمی !۳۳ فوقش باید با ۴۰ ساله ازدواج کنه میتونی سایت های همسریابی و سایت آدم و حو ...

ممنون عزیزم بابت دعای خیرت 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

تاپیک قبلیت رو قفل کردی، در حالی که راهکار میخواستی:

بگو:

والا من موارد مجرد و بدون فرزند، با سطحی بسیار بهتر رو دارم

منتها به دلم نیستن فعلا..

همچنان مجردی برام خوشحال کننده‌تره..

ایشون که انگشت کوچیکه خواستگارای دیگه‌ام هم نیست!

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

تاپیک قبلیت رو قفل کردی، در حالی که راهکار میخواستی:بگو:والا من موارد مجرد و بدون فرزند، با سطحی بسی ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییت 

کسی تو تاپیک نیومد برا همین قفل کردم تاپیک جدید زدم 

تاپیک قبلیت رو قفل کردی، در حالی که راهکار میخواستی:بگو:والا من موارد مجرد و بدون فرزند، با سطحی بسی ...

میشه بیای تاپیک جدیدم

میشه بیای تاپیک جدیدم

اشتباهی گفتم تاپیک قبلی‌ات..

منظورم همون آخرین تاپیک‌ات بود😅

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)