2777
2789
عنوان

واقعا من لیاقتم ازدواج با همچین کسیه

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 38 پست
من شاغل و تحصیلکرده م ولی واقعا احساس خفت و خواری میکنم با این پیشنهادا

اصلا قبول نکن.

جای پدرته..تو شوهر نیاز نداری،یک همراه و رفیق و شریک زندگی نیاز داری.

بگو نمیخوام.

اون ۷۰سالش بشه تو ۵۰سالته

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا مادرت اینقدر خوار و ذلیلت کرد؟؟؟

از صدتا نامادری بدتره

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

من با مجردیم کنار اومدم ولی این پیشنهادا حالمو بد می‌کنه 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

با همه احترامی که برای مامانامون قائلم 

دلم می خواد یکی پیدا می شد می زد تودهنشون

میگفت تو با این سنت هنوز نمی فهمی داری چیی می گییی؟؟؟

نه قششنگم ،اگه سرکار می ری و پول داری برو کافه و کتابخونه و تئاتر و هرجای دیگه که بیشتر دیدی شی...دیرهم نیست

اصلا قبول نکن.جای پدرته..تو شوهر نیاز نداری،یک همراه و رفیق و شریک زندگی نیاز داری.بگو نمیخوام.اون ۷ ...

نه من کلاً قید ازدواج رو زدم حتی موارد بهتر از این معرفی بشه رد میکنم نمی‌ذارم بیان خواستگاری 

براتون دل شاد، اندام فیت، پوست صاف، کارت پر پول و کسی که برگشته و مثل سگ پشیمونه ولی شما دیگه اونو نمی‌خواید آرزومندم.

آره بخدا کاملا جدی می گفت. حتی به پدرم گفته نظرت چیه مطمئنم پدرم مخالفه ولی کاش میزد تو دهنش

الهی💔

نه عزیزم معلومه ک لیاقتت خیلی بیشتر از این حرفاس.

انشالله خوشبخت شی.

«از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالیکه من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم.»
من شاغل و تحصیلکرده م ولی واقعا احساس خفت و خواری میکنم با این پیشنهادا

مادرت معلومه کم سواد هست و در فرهنگ پایینی پرورش پیدا کرده

شما خودت باید عاقل باشی، خداروشکر مستقل هستی

با همه احترامی که برای مامانامون قائلم دلم می خواد یکی پیدا می شد می زد تودهنشونمیگفت تو با این سنت ...

آره خدا رو شکر وضعیت مالی خانواده م اوکیه منم هر چی درمیارم خرج خودم میشه نیازی به حقوقم ندارن 

مادرت معلومه کم سواد هست و در فرهنگ پایینی پرورش پیدا کردهشما خودت باید عاقل باشی، خداروشکر مستقل هس ...

فکر می‌کنه داره لطف می‌کنه و از سر دلسوزی حرف میزنه نمی‌دونه این حرفا یه غم بزرگ رو دلم میذاره که حتی نمیتونم به کسی بگم 

خیلی با این حرفش دلم گرفت تنها جایی که داشتم درددل کنم همین جاست