2777
2789
عنوان

کمر درد شدید و ترشح سفید چیکار کنم

137 بازدید | 12 پست

خیلی کمرم درده. دکتر فقط مترونیدازول داد .خودم اومدم پماد کلوتریمازول گزاشتم .چیکار کنم آروم شه کمردردم

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بارداری؟

نه آی یو دی دارم تازه پریودم تموم شدع

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
منم کمرم دوروزه شدیداً درد گرفته فک کردم شاید ویروسه چون در سال دو سه بار یهو الکی کمر درد شدید میشم ...

برای من خیلی دردش شدیده و زیر شکمم هم درد میکنه

من میز نه به پهلو هام

مهره پایین کمرم من .

نه آی یو دی دارم تازه پریودم تموم شدع

شاید تخمکذاریته 

البته ترشح تخمکگذاری بی رنگه 

ولا خواهر نمیدونم چیزی اکلی راهنماییت نکنم

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱

شاید تخمکذاریته البته ترشح تخمکگذاری بی رنگه ولا خواهر نمیدونم چیزی اکلی راهنماییت نکنم

ممنون عزیزم. اما دردش شدیده 🥲