مامانیان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 462 عنوان حرکت های جنین 110 بازدید | 7 پست سلام من هفته ی 27 ام هستم دو روزه احساس میکنم که حرکت های جنین کم شدهقبلا خیلیییییی تکون میخورد ولی الان دیگه اونجوری نیست نگرانمبه نظرتون طبیعی هست یا نه؟ من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی... 1397/02/03 | 17:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_طاها۷۵ عضویت: 1396/10/22 تعداد پست: 8496 طبیعی تکون میخورع متوحه نیستی به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
kamlya عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 4740 عزیزم منم مثل شمام هفته ۲۴ البته یه روز زیاده حرکتش ۲ روز حرکت نداره.باید حرکت جنین از هفته ۲۸ منظم بشه نگران نباش انشاالله که طوری نیست. خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
saghiiii عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 5074 من کلاس بارداری که میرم گفتن تا هفته ۲۹ اصلا نگران حرکات بچه نباشین معیار از هفته ۳۰به بعد هستش
مامانیان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 462 عزیزم منم مثل شمام هفته ۲۴ البته یه روز زیاده حرکتش ۲ روز حرکت نداره.باید حرکت جنین از هفته ۲۸ منظم ... من کلا خیلییی استرسی ام خودم اعصابم خورد میشه😔 من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی...
مامانیان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 462 عزیزم منم مثل شمام هفته ۲۴ البته یه روز زیاده حرکتش ۲ روز حرکت نداره.باید حرکت جنین از هفته ۲۸ منظم ... ممنونم عزیزم من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی...
kamlya عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 4740 من کلا خیلییی استرسی ام خودم اعصابم خورد میشه😔 خواهش میکنم شما یه زن باردارو بگو استرس نداشته باشه.من داغونم از استرس طبیعیه گلم ولی بسپار به خدا منم بیخیالش شدم هرچی خدا بخواد .تا خدا نخدا برگی از درخت نمیفته.امیدوارم سالم بچت بیاد بغلت .الهی آمین. خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
مامانیان مدیر استارتر عضویت: 1396/08/23 تعداد پست: 462 خواهش میکنم شما یه زن باردارو بگو استرس نداشته باشه.من داغونم از استرس طبیعیه گلم ولی بسپار به خدا م ... مرسی عزیزدلم ممنون ❤️ ❤️ ❤️ انشالا بچه شماهم صحیح و سالم به دنیا بیاد من یک زنم. یک زن معمولی. زنی با هزاران حسرت و آرزو. زنی در آرزوی آرامش و خوشبختی...