2777
2789
عنوان

دلم میخواد گریه کنم حس بدی دارم به خودم وقتی همسنامو میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 61 پست
من از اینطور که پارتنر ندارم ناراحت نیستم ولی حرفهای اینارو میشنوم که میگن وای میاد دنبالمون من براش ...

میفهمم چی میگی ارتباطت رو با دوستات قطع کننننن تروخدا من از آینده میاممم اشتباه منو نکن .تو با اونا فرق داری خیلیییی بهتری از زندکی عقب میندازنت ولشون کننن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی سعی کن یه ورزش حتما برو .ژیمناستیک بسکتبال بدمینتون 

مهارتم ببین از چی خوشت میاد بشین اونا رو بنویس بعد یکی شو برو .ببین از کار فنی خوشت میاد هنر کامپیوتر چی .

من دبیرستان ریاضی خوندم الان کششم بیشتر به سمت هنره

میفهمم چی میگی ارتباطت رو با دوستات قطع کننننن تروخدا من از آینده میاممم اشتباه منو نکن .تو با اونا ...

مرسی از توصیت مثل یه خواهر گفتی بهم 

کلا دوست صمیمی ندارم این موردا هم همکلاسی یا درحد دوست معمولی 

شرایط باشگاه و فعلا ندارم می‌خوام به پارامتر فکر نکنم ولی نمیشه الان حتی کراش ساده هم ندارم حس میکنم ...

یکسال دیگه میخندی بخدا انقدر آدم زیر ۱۸ سال ازین فکرای چرت میکنه که خدا میدونه فک کن من رفته بودم تو برنامه دوست یاب یکیو بزووور پیدا کنم که فقط حس عقب موندگی بهم دست نده و گنگم جلو دوستام بالا باشه اما حیف که چقدر وقتمو هدر دادم الان عین سگ پشیمونم چرا درست از دهم یازدهم برا کنکور نخوندم یه دانشگاه دولتی قبول بشم

اصلا از یجایی زندگی انقدر برات بزرگونه میشه میخوای خودتو خفه کنی که چرا انقدر افکار کودکانه داشتی

آخه کراش چ کوفتیه بچه با کلاس باش برا خودت وقت بزار وقت گزاشتن برا بقیه ته بی کلاسیه منم فاصله ای باهات ندارم نهایتا ۱۵ ۱۶ سالته دیگه منم ۱۸ سالمه و کاملا حس الانتو درک میکنم پس بهم اعتماد کن😍💞

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

ولی سعی کن یه ورزش حتما برو .ژیمناستیک بسکتبال بدمینتون مهارتم ببین از چی خوشت میاد بشین اونا رو بنو ...

ورزشو شاید والیبال یا شما برم 

کامپیوتر هم بعد درسم مامانم میگه برو یاد بگیر 

یکسال دیگه میخندی بخدا انقدر آدم زیر ۱۸ سال ازین فکرای چرت میکنه که خدا میدونه فک کن من رفته بودم تو ...

ازت ممنونم که آگاهم کردی 

منم الان آدم رابطه نیستم که هی بشینم و باهاش حرف بزنم الان که بیشتر راجبش فکر کردم فهمیدم

چون تو رابطه باید خیلی وقت بزاری

الان من کلاس یازدهمم و دارم درسمو میخونم

شنا رو خیلی دوست دارم شاید تابستون رفتم مرسی ازتون

همه مون شنا رو میندازیم برای تابستون .ولی عقب ننداز از شرایطشو داری اولین فرصت ثبت نام کن .

بهترین موقعیت شنا و استخر رفتن همین پاییز زمستونه .استخرا خلوت تر .اب تمیز تر .مربی با حوصله تر 

خیلی خوش میگذره استخر پاییز و زمستون

ازت ممنونم که آگاهم کردی منم الان آدم رابطه نیستم که هی بشینم و باهاش حرف بزنم الان که بیشتر راجبش ف ...

خواهش میکنم عزیزم❤️

فقط الان که داری میخونی درست بخون که مثل من حسرت به دلت نمونه 

تا پای جان برای آزادی و برابری میجنگم🩷

من خودم بجز اینا یه مشکل دارم تو لباس پوشیدنم

یعنی مثل بقیه دخترا نمیتونم تو بیرون لباس باقد کوتاه و بدون روسری بپوشم لباسام بیرون باید درست باشن یعنی به حالت کلاسیک طور و مانتو بلند 

تو مهمونی ها هم اکثرا شومیز دامن و شومیز پیراهن می‌پوشم لباسام ترندن خوبن ولی باید تو چهارچوب مذهبی بپوشم

دخترعمو هامو میبینم که راحت می‌پوشن

حالا من بابام بهم گیر میده 

و اونا باباشون به استایلشون کار نداره میگه تصمیم خودته