همین کارو میکنم الان ولی تو دوران نوجونیم یه شیطنت هم نکردم 😬
کار خوبی کردی این افتخاره ، نه باعث سر افکندگی
اینکه دختر پاکی هستی داخل این روزگار، خیلی عالیه
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
اونا جوری حرف میزنن انگار واقعا چیه بعد همش خالم و عمم میگن که نگاه دوستات یه کسیو دارن و تو فقط د ...
اشتباه میگن روزی افسردگی اونا رو میبینی طبق امار ۹۶درصدارتباطها به ازدواج ختم نمیشه بلکه به خ و ن ه خالی و آخرش هم سطل زباله برای پسرها اون دختر شبیه قله کوه هست اگر بدست بیاره کم کم پیشش بی ارزش میشی دروغ هست حرفهای بقیه خودت رو مفت نفروش
چه جالب من خودمم فکر میکنم هرچی سنت بره بالاتر کیس های بهتری هم سر راهت میان
وااای آره بابا همین حالا هم واسه من خیلی زودههه داداشمون پزشکی شیراز قبول شده بودااا ولی خب واقعا آدم قحطی هم نیست که بچسبی به همون خانواده و فرهنگ خیلییی مهمن .من اصلا این آدم رو نمیشناسم مثلا
یعنی میخوام بگم بعد ها چند سال دیگه با یکی اینجوری برخورد کردی هول نکن دیگه بچسبی بهش
الان دیگه خیلی باهاشون حرف نمیزنم هر وقت برم پیششون اعصابم بهم می ریزه
دقیقااااا هر چی سنت میره بالاتر بیشتر از فامیل دور میشی چون راه خودتو پیدا میکنی و اگه باهاشون متفاوت باشی رفت و آمد می میشه باهاشون واسه همینه جوون ها از فامیل بیذارن
میشه چند تا مهارت بگین شما ببینم به کدوم بیشتر علاقه دارم؟
من همیشه به کسایی که شنا بلد بودن غبطه میخوردم خیلی میترسیدم ولی رفتم و شروع کردم .اوایل اصلا نمیتونستم حرکتی رو درست برم از بس میترسیدم ولی الان خیلی دوسش دارم .اینقد رفتم و تمرین کردم تا حرکتام عالی شدن .بافتنی هم یاد گرفتم .تو مدرسه به ما دومیل یاد دادن .من اصلا با قلاب بلد نبودم کار کنم .ولی الان عاشق بافتنی شدم چند تا وسیله دکوری و کیف رافیا بافتم .البته من ۲۸ سالمه شاید اینا برا تو جذاب نباشن