2777
2789
عنوان

کچل شدم 🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 66 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سرمش رو نشنیده بودم تا الان ممنونم 🫂♥️

هست وقتی ذخیره اهنت خیلی پایین باشه سرم تجویز میشه هفته ی یکی خیلی خوبه اول برو ازمایش بده بعد نشون دکتر خوب بده خیلی تاثیر داره تو پوست و مو

چاق میشم آخه

نه اصللا

👈بیا اینجا بهت بگم چجوری خیلی راحت باهمین گوشی که تو دستته کارکنی و درآمد داشته باشی هیچ کاری لازم نیست بکنی فقط باید دوستاتو فامیل و دور و بری هاتو دعوت کنی به برنامه و ازای هر یک نفر که دعوت کردی 112 هزارتومن ناقابل بگیری میبینی چقد ساده است.                                                           خب آماده ای؟! حالا برو توی بازار یا تو گوگل سرچ کن اپلیکیشن میلی گلد و نصب کن شمارتو  وارد کن شماره حتما حتما باید بنام خودت باشه حالا پایین نوشته کددعوت اونو حتما حتما فعال کن اگه فعال نکنی هیچ در آمدی نخواهی داشت و توی کادر کددعوت عبارت پایین رو وارد کن👇                                                  milli-lgvxt 

آره  مکمل داد  تاثیر نداشت  چندین سال قبل یه شامپو داد یه دکتری دیگ وارد نمیشه& ...

سلام هاناخوبی برایه منم همین جوریه منم دنباله دارومیگردم.بعدهاناپربازدیدهارو خوندی🤣🤣🤣🤣

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

سلام  خیلی بده متاسفانه  نه

دقیقا🤦‍♀️🤦‍♀️خونه ماهم پرازمو منه صورتم موهاش بیشتره ولی موهایه سرم کمه دقیقا باید سرم موداشته باشه نداره ریزش داره ولی صورتم عین پشم گوسفند منوداره. بعدابخون تایپیک هایه پربازدیدو

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...