2777
2789
عنوان

سن بارداری

208 بازدید | 15 پست

خانم ها من دخترم تو ۳۶ سالگی به دنیا اومده به نظر شما من خیلی دارم سخت می گیرم که می گم دیر شده دیوانه شدم از فکرو خیال همش می گم دیر آوردم دخترم تو دنیا تنها می شه چه غلطی کردم 

اختلاف سنی من و مامانم تقریبا همینه 

اگه مامان پایه ای باشی، به خودت برسی و ورزش کنی 

تغذیه ات رو رعایت کنی و حواست به خودت باشه هیچ وقت دخترت غمگین نمیشه 

ترسی که میتونه دخترت داشته باشه ترس از دست دادن عزیزان یا همون مادر و پدرشه 

اگه خواهر و برادر هم نداره که دیگه تکه ولی خب باید مستقل، قوی و شجاع تربیتش کنی 

اگه امضام رو دیدی میشه سه تا صلوات به نیت قلبیم تو رشته ی مورد علاقم بفرستی؟! پشت کنکوریم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ، باهاش وقت بگذرون لذت ببر این چه فکریه میکنید

اون بشه ۴۴ ساله من ۸۰ ساله هستم نه خواهری نه خاله ای فکر ها مثل خوره مغزمو می خوره اگه ازدواج نکنه چی 

وای تمام تاپیکات درمورد سن عزیزم سن یه عدده تاکی میخوای خودتوازاربدی فکرکنم همه هوش وفکرت همین مورد😢😢🤒🤒

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

اون بشه ۴۴ ساله من ۸۰ ساله هستم نه خواهری نه خاله ای فکر ها مثل خوره مغزمو می خوره اگه ازدواج نکنه چ ...

عزیزم منم ک میگم زود بچه دار شدم کلا ما خانوما یچیزیمون میشه

من همش میگم کاش دیرتر بچه اورده بودم

نه گلم دیر نشده مهم اینه ادم برا بچه وقت بزاره من ۲۰ ساله ای دیدم که بچه دار شده و وقت نمیزاشته، به نظرم مهم اگاهی و زمان گذاشتن برای بچه تربیت کردنه. سن مهم نیست خودتونو تو هرسنی باید برا بچه دار شدن ارتقا بدید بعدم الان همه خوشگلن و سنا کمتر دیده میشه اصلا به خیلیا نمیخوره سنشون بالا باشه بعد که میفهمیم جا میخوریم

ازدواج میکنه خودش تشکیل خانواده میده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

وای ول کن توروخدا بخای ازاین فکرا کنی که دیوونه میشی

بسپار به خدا

هیچکس ازآینده خبرنداره بعدشم الان دیگه کلا همه دیر ازدواج میکنن ودیر بچه دارمیشن پس درآینده همه بچه ها همینجوری هستن غصه خاله وخواهرنداشتنشو میخوری؟؟الانو ببین مردم چقدازهم فاصله گرفتن بااین پیشرفت تکنولوژی و هوش مصنوعی دیگه کسی رفت وآمدنمیکنه و همه تنهایی رو دوست دارن 

مطمعن باش تاچندسال دیگه انقد رباط مثل آدم بسازن طرف بره براخودش بابا ومامان و داداش بخره

من بچه اولمو بیست ودوسالگی آوردم دومی رو سی وپنج