2777
2789

یعنی اون مقداری که توی ۱ ماه خرج میکند؟ خودتون یا پدرتون یا همسرتون میده؟؟ و اینکه پس انداز هم کنید؟

و آیا خانمای شاغل خرجشون با خودتونه یا همسر مثلا 

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همسرم در ماه یه مبلغی میزنه به کارت شخصیم و یکی از کارتهای خودش هم برای خرید روزانه خونه دستمه

لباس بگیرم از کارت خودم میگیرم ولی هزینه های درمانی رو از کارت اون پرداخت میکنم

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

من خونه دارم خودمم درآمد ندارم شوهر من پول نامیده هر ماه میشه گفت تقریبا هیچ خرجی ندارم نه مژه نه ناخن نه آرایشگاه نه لباس آخرم من زن بدی ام

برشکسته شد و بدبخت شدیم از دلم نیومد ولش کنم موندم کنارش اما جای تشکر میزنه تو سرم

بستگی داره گاهی اصلا هزار تومنم خرج نمیکنم گاهی ام یه کلاس خاصی ثبتنام میکنم یا چیز مهمی میخرم میبینی یهو ۲۰ تومن خرج کردم یبارکی

ولی درکل خرج خاصی ندارم سالی دوبار لباس و لوازم ارایش زیاد میخرم که کل سال استفادم شه

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

خانه دارم بخاطر ورشکستگی فعلا تو این دوساله تقریبا هیچ خرجی ندارم

اما قبلا خرجم دست خودم نبود مدام درحال خرید ۱۰ ب بالا 

همسر

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چقدر زیاد

قبلا شدیدا خرج میکردم

ماهی دو بار خرید میرفتم لوازم ارایشای برند

میگم ک ۱۰ ب بالا اصولا برا بچه ها ک خرید میکردم ۱۰ تومن فقط برا اونا خرج میشد

ولی خو دوساله تقریبا ۰ بوده

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

قبلا شدیدا خرج میکردمماهی دو بار خرید میرفتم لوازم ارایشای برندمیگم ک ۱۰ ب بالا اصولا برا بچه ها ک خ ...

من الان بخواهم برم خرید نزدیک ۵ ۶ میشه ولی خوب خرید نکنم ۵ تومن 

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

من الان بخواهم برم خرید نزدیک ۵ ۶ میشه ولی خوب خرید نکنم ۵ تومن

من  ماهی دوبار خرید میکردم باز بیرون چیزی میدیدم خوشم میومد میگرفتم مدامم غذای بیرون ناهار عمرا درست نمیکردم

اما ورق برگشت دیگه

من ماهی دوبار خرید میکردم باز بیرون چیزی میدیدم خوشم میومد میگرفتم مدامم غذای بیرون ناهار عمرا درست ...

خیلیرون میشه غذا هی سفارش بدی

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️