2777
2789

همتون منو میشناسید تقریبا

ممنونم بابت همه ای کمک هاتون ولی من نمیتونم این درد رو تحمل کنم میخام خودکشی کنم

بعد از ۲۰روز رفتم حموم یک ساعت پیش غسل کردم لباسای تمیزمو پوشیدم نمیدونم خودشکی با قرض برنج چه دردی داره ولی دردش یک ساعته

ولی دیگه از شب نخوابی از ۲۴ساعته استرس داشتن راحت میشم از شب نخابیدن از یه سره گریه کردن و زجه زدن راحت میشم

پسره گلم اندازه دنیا دوستدارم

ولی من نمیخام تو مادری به افسردگی من داشته باشی

شاید یه مادره دیگه بیاد هرچقدرم بهت شاید سخت بگیره ولی کنارش افسرده نمیشی

ممنونم از همه ای دوستای نی نی سایتای گلم که مثل خاهر بودین بخدا

حلالم کنید بابت تک تک حرفاتون و کمک هاتون 

خداحافظ واسه همیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایااا😐

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بخاطر همون بچه هم که شده با افسردگی مقابله کن 

هیچ کس به اندازه مادر دلسوز نیستتت

حق با فریدون فرخزاد است:ﻧﻪ ﻣﺮﮒ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ برای این دو، ﺷﺮفش را بدهد! یک عدد کاربر قدیمی هستم🫡

اینکه حرفایی که زدی واقعا حالت ی ادم افسردس

برام دردناکه..

فقط امیدوارم که تجربه خودت نباشه و الکی باشه

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

میشه یه لحظه بیای یه چیزی بهت بگم و برو

اینجام آبجی نشستم کنار بچم اشک میریزم

تو این لحظه فقط خدارو قسم‌میدم به هرچی که هستو نیست به هیچکس انقدر درد نده که آرامششو توی مرگ ببینه