2777
2789
عنوان

خونه پدری

196 بازدید | 23 پست

سلام پدرم میخواد خونه خودش رو که موقعیت خوبی داره نصفش رو به نام مادرم کنه ونصفش رو به نام ما سه تا دختر کنه ولی ما دخترا خیلی ناراحتیم چون پدرم  برای همه ۴تا پسرا زمین داده خونه ساخته خلاصه خیلی کارا کرده ولی برای ما هیچی حالا این یدونه خونه هم مامانم زیر پاش  نشسته نصفش رو به نام اون کنه نصفش رو برای دخترا تازه واسه ما جهیزیه هم نگرفته اینجایی که ما هستیم جهیزیه کامل با پسر هست شما بودید جای ما دخترا چیکار میکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی 

دو حالت داره

یا دیگه چیزی نداره

یا داره و نمیخاد بده

در هر دو حالت کاریش نمیشه کرد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

مادرتون هفتا بچه بزرگ کرده حقش نیس ینی؟

درست مادرم هفت تا بچه بزرگ کرده ولی چرا از سهم دخترا برداره مادرم میخواد بده به یکی از پسرا در واقع پدرم واسه اون پسر هم خونه داده 

چقدر بدم میاد از این کار خانواده های ایرانی

انگار پسر تخم دو زرده ست یا میخواد….. براشون

بذار پیر و زمین گیر شدن همون پسرا برن بهشون برسن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
کلاحق مادرتونم خیلی کمه مال شمادیگه هیچی ولی کاری نمیشه کردچون دختریم همه جاحقمون میخورن بیچاره مادر ...

ولی ما می‌خواهیم بگیم که نمی‌خوایم همونم بده به مادرم خدا هزار هزار مرتبه شکر از طرف شوهرامون تامین هستیم  ولی این ناعدالتی رو قبول نکنیم

چقدر بدم میاد از این کار خانواده های ایرانیانگار پسر تخم دو زرده ست یا میخواد….. براشونبذار پیر و زم ...

بخدا همون پسرا الان پدرم رو به دادگاه کشونده با اون حال خرابش 

بخدا همون پسرا الان پدرم رو به دادگاه کشونده با اون حال خرابش

بابات حقشه

ایشالا بدتر سرش بیارن همین پسراش و عروساش

من‌کاملا درکت میکنم

تو از این که به مامانت سهم میده ناراحت نیستی

از این که دختر و پسرو دوچشمی میبینن و فرق میذارن ناراحتی

حقم داری

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.