2777
2789
عنوان

وای حس کردم خدا داره باهام حرف میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 22 پست
فدات بشم . خدا در برابر صبرت جب ان میکنه و جای زخمات گل میکاره بهش اعتماد داشته باش

چقدر قشنگ گفتی🥹♥

واقعا نیاز داشتم، احساس میکنم کسی نیس درکم کنه کسی نیس حرف دلمو بهش بزنم پیام انگیزشی واقعا حالمو خوب کرد مطمئن شدم خدا درکم میکنه و هوامو داره

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

چقدر قشنگ گفتی🥹♥واقعا نیاز داشتم، احساس میکنم کسی نیس درکم کنه کسی نیس حرف دلمو بهش بزنم پیام انگیز ...

یه کلیپ دیدم قبل این پیام انگیزشی داشت میگفت وقتی خدا به نوح گفت کشتی بساز نوح ۵۰۰ سالش بود و وقتی کشتی رو تموم میکنه و واردش میشه نوح ۶۰۰ سالش هست ۱۰۰ از عمر خودش رو صرف کاری کرد که فقط خدا گفته بود انجام بده و مردم تو همین راستا کلییی مسخرش میکردن بارونم خیلی کم میومد و کسی معتقد نبود که سیل میشه نوح کشتی رو تو خشکی ساخت . پس هدایتگر ما خداست خدا همیشه هواسش به بندهاش هست اون موقع هم به مردم گفت کمک نکردین حداقل سوار شید کسی سوار نشدن . خدا ما رو حتما دعوت به راه دریت میکنه امیدوارم ما چراغ راه درست رو گم نکنیم . سختی هم بخشی از زندگیه . ایشکی هم کسی رو درک نمیکنه همه مبخوان بزننت زمین که ازت بالا برن . خو ت نجات دهنده هستی دختررر نجات دهنده اول بالا سرته دوم تو آینه ست .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یه کلیپ دیدم قبل این پیام انگیزشی داشت میگفت وقتی خدا به نوح گفت کشتی بساز نوح ۵۰۰ سالش بود و وقتی ک ...

انگار از طرف خدا اومدی🥲🎀

خیلی ممنون بابت حرفای قشنگت مهربونم😊🌈

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

انگار از طرف خدا اومدی🥲🎀خیلی ممنون بابت حرفای قشنگت مهربونم😊🌈

عزیز دلی قشنگم . نگران نباش در گیر هر چی هستی یه مدت رهاش کن و فقط به خودت محبت کن  چایی برا خودت بریز  کتاب مورد علاقتو بخون با خودت برو پیاده روی . هیشکی خودت نمیشه هزیزم بخیال همه . بخدا همه منتظرت زمین خوردنت رو ببینن

عزیز دلی قشنگم . نگران نباش در گیر هر چی هستی یه مدت رهاش کن و فقط به خودت محبت کن چایی برا خودت بر ...

احساساتی دارم که کسی درکم نمیکنه

دلم گرفته از دنیا