2777
2789

یه پیام کائنات خوندم در مورد ماه تولدم اصلا یه جوری بود انگار خدا نشته جلوم باهام داره حرف میزنه . نمیدونم یهو نگاهم فورا رفت رو به آسمون قلبمممممم.

این بود 

پیام انگیزشی برای خرداد

گاهی آدم اونقدر خسته می‌شه که دیگه حتی توان گفتن «خستم» رو هم نداره. تو هم شاید همون لحظه‌ای باشی که فقط می‌خوای یه گوشه بشینی و اجازه بدی اشک‌هات کار خودشون رو بکنن. اما همون‌جا، توی همون نقطهٔ بی‌کسی، یاد یه حضور بی‌انتها بیفت. خدایی که نه قضاوت می‌کنه، نه پرس‌وجو. فقط می‌فهمه، فقط می‌پوشونه، فقط آروم می‌کنه…

خواستین برا ماه تولد شما هم باتون بگم 

خودم لذت بردم....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مهر ماه

پیام انگیزشی برای مهر

دل‌گرفتگی انگار یه مهمون ناخونده‌س که هر وقت دلش بخواد میاد. اما تو هر بار که احساس کردی تنها موندی، یاد بگیر کمی چشم‌هات رو ببندی و از دل همون تاریکی دنبال نوری بگردی که همیشه بوده. خدا همون نور آرومیه. همون رفیقی که از پشت سکوتت باخبره. همونی که صدای حرف‌هایی که به هیچ‌کس نگفتی رو شنیده…

انقدر مردم درد دارن و خستن این فالو تقریبا برا هرکی بخونی درست از اب درمیادخودتو درگیر این خرافات نک ...

برا من واقعا مشکل پیش اومده بود و چند روز پیش داشتم با مامانم بحث میکردم چرا من همیشه هر چی خواستم نشده 

هر چی خواستم حتی با تلاش .

چقدر بگم قسمت نبوده صلاح نبوده .

حتی اهنگ زنگ خوری که میخوام صبح بیدار شم 

خسته نشو هنوز همه درا رو ما بسته نشد میفهممت حالت بده بسکه نشد  بقیش عاشقانست وای تا همینجا زنگ خور منه 

در این حد خسته بودم که اهنگ زنگ خور گوشیمم اینه .

و اینکه خودش نوشته انگیزشی . خدا در هر مرحله ای  هر جا اسمش بیاد دلگرمیه

میشه بهمن رو بگی 🙂

پیام انگیزشی برای بهمن

گاهی فکر می‌کنیم فقط ما هستیم که دل‌مون می‌لرزه، فقط ما هستیم که تو سکوت شب با خودمون می‌جنگیم، اما حقیقت اینه که هیچ انسانی روی زمین نیست که بی‌درد باشه. هرکس زخمی داره، هرکس یک گوشهٔ نادیده از قلبش رو با خودش حمل می‌کنه. آدم‌ها فقط خوب بلدن پشت لبخندهاشون پنهان بشن.

دی ماه

پیام انگیزشی برای دی

دلت که می‌گیره، دنیا یه‌دفعه کوچیک می‌شه. انگار همه‌چیز دور می‌شه جز اون درد ریز و تیز که ته قلبت نشسته. اما تو همون نقطهٔ ضعف، همونجا که کم میاری، یه قدرت بزرگ منتظرته. خدا… همونی که حضورش هیچ‌وقت کم‌رنگ نمی‌شه. حتی وقتی حرف نمی‌زنی، حتی وقتی دعا نمی‌کنی، حتی وقتی فقط ساکت می‌مونی… او صدای همین سکوت رو هم می‌شنوه.

برای منو میگی خیلی نیاز دارم🥲اردیبهشت

پیام انگیزشی برای اردیبهشت

اگه یه روزی رسید که احساس کردی هیچ‌کس حواسش به دردات نیست و هیچ دستی برای فهمیدنت دراز نمی‌شه، همون لحظه یادت بیاد که یه‌جا بالای همهٔ این غصه‌ها، خدایی هست که نگاهش هیچ‌وقت ازت برداشته نمی‌شه. حتی اگه با کسی حرف نزنی، حتی اگه فقط ساکت بشینی و خیره شی به یه نقطه، اون می‌شنوه، می‌فهمه، آروم تو دلت می‌گه: «من اینجام…»

بفرما گلم 

پیام انگیزشی برای اردیبهشتاگه یه روزی رسید که احساس کردی هیچ‌کس حواسش به دردات نیست و هیچ دستی برای ...

🥲🥲

خیلی ممنون عزیز دلم♥

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️