2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا تو تقویم چیزی نزده

برای ما ایرانیا روز  مرد و روز پدر روز ولادت حضرت علی این جهانیشه واسه همین نزده ..ماهم همونروز کادو میگیرم،چه خبر دوبار کادو..😐

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

برای ما ایرانیا روز مرد و روز پدر روز ولادت حضرت علی این جهانیشه واسه همین نزده ..ماهم همونروز کادو ...

اخه روز دختر همیشه چند تا چند تا دخترا میگیرن یه بارم پسرا 🫠✨️💗

والا یکبار هم دوبار به مردا کادو بدین خودتون که در طول سال یک روز در میون روز دختر و زن هس😂😂😂💔

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

والله ما شوهر داریم همون یبارم نمیگیرن ،من خودم فقط تولدم کادو میده ..🤣🤣🤣ولی من هر مناسبتی کادو میدم 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

والا یکبار هم دوبار به مردا کادو بدین خودتون که در طول سال یک روز در میون روز دختر و زن هس😂😂😂💔

من تا جایی ک میتونم همیشه میگم برام نامه بنویسه یا یه شاخه گل نه اینکه دوست نداشته باشه بده ولی توی این شرایط باید درک کرد