mlov مدیر عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 732 عنوان کادوی روز مرد چی میدید | مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 74 پست ۵۰۰ تومن اوکیه؟ 1404/08/25 | 19:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگین۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 2778 میخوام خوشحالش کنم🫠✨️ خیلی خوبه درکل ک بفکرشی☺️ نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼
نگین۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 2778 سلیقه ش خاصه خب یه چیز خاص بگیر سلیقشو بلدی؟ نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼
mlov مدیر استارتر عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 732 خب یه چیز خاص بگیر سلیقشو بلدی؟ بلدم اره ولی الان دوریم
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5106 چرا تو تقویم چیزی نزده برای ما ایرانیا روز مرد و روز پدر روز ولادت حضرت علی این جهانیشه واسه همین نزده ..ماهم همونروز کادو میگیرم،چه خبر دوبار کادو..😐 به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
نگین۱۱۱۱۱۱۱ عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 2778 بلدم اره ولی الان دوریم پست کن برااااااش منم مثل توووو نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼
zahra_mjj عضویت: 1404/08/19 تعداد پست: 56 اخه من اجازه و خرج و اینا هم میدم و مستقلم واقعا این ماه نمیتونم چیزی بدم خیلی بعدا جبران میکنم ... خدا بهت برکت بده عزیزم همین که به یادشی مطمئنن خوشحالش میکنه
mlov مدیر استارتر عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 732 برای ما ایرانیا روز مرد و روز پدر روز ولادت حضرت علی این جهانیشه واسه همین نزده ..ماهم همونروز کادو ... اخه روز دختر همیشه چند تا چند تا دخترا میگیرن یه بارم پسرا 🫠✨️💗
pb8790 عضویت: 1404/07/06 تعداد پست: 890 اخه روز دختر همیشه چند تا چند تا دخترا میگیرن یه بارم پسرا 🫠✨️💗 والا یکبار هم دوبار به مردا کادو بدین خودتون که در طول سال یک روز در میون روز دختر و زن هس😂😂😂💔 کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌
ریشنا عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 5106 اخه روز دختر همیشه چند تا چند تا دخترا میگیرن یه بارم پسرا 🫠✨️💗 والله ما شوهر داریم همون یبارم نمیگیرن ،من خودم فقط تولدم کادو میده ..🤣🤣🤣ولی من هر مناسبتی کادو میدم به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
mlov مدیر استارتر عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 732 والا یکبار هم دوبار به مردا کادو بدین خودتون که در طول سال یک روز در میون روز دختر و زن هس😂😂😂💔 من تا جایی ک میتونم همیشه میگم برام نامه بنویسه یا یه شاخه گل نه اینکه دوست نداشته باشه بده ولی توی این شرایط باید درک کرد
mlov مدیر استارتر عضویت: 1404/05/28 تعداد پست: 732 والله ما شوهر داریم همون یبارم نمیگیرن ،من خودم فقط تولدم کادو میده ..🤣🤣🤣ولی من هر مناسبتی کادو م ... پایدار باشید✨️❤️🫶🏻