2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عهچ دارک

خیلی عصبی هستم امروز رفت محل کارش تویه استان دیگه تا برگرده ‌دوباره همراه من گوشیش رو چک کنم میمیرم از استرس وناراحتی 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

ب شوهرت چیزی نگوبرو پیش دخترعموش جوری باهاش حرف بزن، بگو پاتو یا از زندگیم میکشی بیرون یا رسوای دو ...

از همراه من گوشی شوهرم متوجه شدم باهم صحبت میکنن 

عزیزم شاید کاری داشته نمیشه زود انگ خیانت بزنه

چه کاری که فقط در نبود من اونم دوساعت دو ساعت ور زدن وقتی ارتباط فقط درحد دیدار تو مراسم عزاداری وعروسب هست ولا غیر

یه سیمکارت دیگه بخر باهاش خودت رو معرفی نکن دختر عمو تهدید کن که به شوهرش میگی یا شوهرت رو تهدید کن 

مثلا بگو مادرم یا خواهرم   گفته مرد همسایه شون رو کشتن یا توی گوشی دیدم، چون با دختر دایی یا خاله یا عمه (دختر عمو رو نگو) رابطه داشته دیگه کشتنش ببین واکنشش چیه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چقدر؟

فقط دیروز از صبح تا دیشب حدود ده بار باهم تماس داشتن ودیشب حدود سه ساعت خونه نبودم کل تام باهم تماس داشتن ومن مابینش تماس گرفتم پشت خط شوهرم شدم گفتم باکی صحبت میکردی  گفت هیچ کس که شک کردم و پیگیر شدم