نه گلم من خودم مذهبی هستم و با ایات و روایات هم تاحدی اشنا هستم،دعا و طلسم و جادو وجود داره و موثر هم هست و کلی روایات هم داریم که باید چیکار کنیم که دعا و طلسم روی ما اثر نداشته باشه
ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین درگاه ها مختلف از بدن انسان تا محیط بعد اینکه انسان چندین چاکرا داره که این موجودات دوپا بهشون مراجعه کنید یک یا چنتا شو باز میکنم ولی توان قدرت علم بستن ندارن این وسط تویی که بیشتر سنگین تر شدید تر درگیر وابسته میشی
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
ببین درگاه ها مختلف از بدن انسان تا محیط بعد اینکه انسان چندین چاکرا داره که این موجودات دوپا بهشون ...
من تو کار دعانویسی و جادو و طلسم نیستم ولی خیلی دوست دارم راجع بهش اطلاعات داشته باشم. (تا حدودی هم اطلاعات دارم که البته همش از طریق روایات مربوطه هست)الان این توضیحاتی که شما دادین پیچیده ترش کرد😅من چیزی راجع به برگشت و بستن درگاهها ندارم
ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
عزیزم کجا باطل کردی منم درگیر طلسم رو زندگیم اثر گذاشته در حد جدایی و اینک اون شخص هرماه طلسمو برام تمدید میکنه ): کجا باطل کردی من جاهای قبلی ک باطل کردم نمتونم باطل کنم چون خیلی گرون شده ب جاهای دگم اعتماد ندارم تبلیغ الکیه
انواع اشکال مختلف داره علوم مختلف شاخه های مختلف داره
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر