2777
2789
عنوان

وقتی برامون دعا مینویسن و ما میریم باطلش میکنیم پس خدا کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 28 پست
روی انسان مومن در حد سنگ زدن از راه دور اثرش

نه گلم من خودم مذهبی هستم و با ایات و روایات هم تاحدی اشنا هستم،دعا و طلسم و جادو وجود داره و موثر هم هست و کلی روایات هم داریم که باید چیکار کنیم که دعا و طلسم روی ما اثر نداشته باشه

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جالب. میشه بیشتر توضیح بدین درباره درگاه

ببین درگاه ها مختلف از بدن انسان تا محیط بعد اینکه انسان چندین چاکرا داره که این موجودات دوپا بهشون مراجعه کنید یک یا چنتا شو باز میکنم ولی توان قدرت علم بستن ندارن این وسط تویی که بیشتر سنگین تر شدید تر درگیر وابسته میشی 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

ببین درگاه ها مختلف از بدن انسان تا محیط بعد اینکه انسان چندین چاکرا داره که این موجودات دوپا بهشون ...

من تو کار دعانویسی و جادو و طلسم نیستم ولی خیلی دوست دارم راجع بهش اطلاعات داشته باشم. (تا حدودی هم اطلاعات دارم که البته همش از طریق روایات مربوطه هست)الان این توضیحاتی که شما دادین پیچیده ترش کرد😅من چیزی راجع به برگشت و بستن درگاهها ندارم

چرا اثر میکنه

عزیزم کجا باطل کردی منم درگیر طلسم رو زندگیم اثر گذاشته در حد جدایی و اینک اون شخص هرماه طلسمو برام تمدید میکنه ): کجا باطل کردی من جاهای قبلی ک باطل کردم نمتونم باطل کنم چون خیلی گرون شده ب جاهای دگم اعتماد ندارم تبلیغ الکیه

عزیزم کجا باطل کردی منم درگیر طلسم رو زندگیم اثر گذاشته در حد جدایی و اینک اون شخص هرماه طلسمو برام ...

حرز امام جواد بگیر و هرروز50ایه از هرجای قران خواستی بخون و ایت الکرسی و 4قل هم زیاد بخون؛ 

چ بگم وقتی میگن طلسم رو مومن اثر نمیکنه پ اون خدابیامرز عباس قمی برا کفار نوشته گذاشته کنار ب احتمل� ...

آره بخدا😅بعضی وقتا مذهبی ها میخوان از دین و مذهب دفاع کنن اما با دفاع کردن  اشتباه ، همه چیز رو خراب میکنن.

بقول دکتر شریعتی دفاع اشتباه مذهبی های نااگاه از دین،تیشه به ریشه اسلام میزنه

معلومه دیگهمین مورد تاپیک

انواع اشکال مختلف داره علوم مختلف شاخه های مختلف داره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

چیبار باید بکنیم؟

همون هایی که گفتم عزیزم از تو روایات مختلف دیدم

حرز امام جواد با تمام آدابش

اسففند هنگام غروب

ایت الکرسی و 4قل

خوندن روزانه50ایه از قرآن(این اخری رو خیلی شنیدم خصوصا رهبر خیلی تاکید دارن روش)