2777
2789

زهرا و علی رو میدونم با هم 

این دوتا رو نمیدونم کسی میدونه؟ 

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

مگه زهرا و علی باهم تو رابطه رفتن ؟

نگین و حسین که نامزدن 

علی و مهرنازم خبر ندااارم

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه زهرا و علی باهم تو رابطه رفتن ؟نگین و حسین که نامزدن علی و مهرنازم خبر ندااارم

یس

۱۴ آذر به درخواست خودم تعلیق میشم . اگر کسی کاری داشت و ریپلای کرد و جواب ندادم یعنی نیستم . با تشششکرررررر

پس مهر ناز چرا پست و استوری دپ میزاره چش شده 😂

نه تازگیا کات کردن ،اشکان هم گف چون چندبار من اشتیشون دادم دیگع دخالت نمیکنم،مهرناز هم گف دیگه همه چی تموم شده،تازه علی صفری گف ما عاشق همیم ولی اخلاقامون باهم جور نیست دیگه کات کردیم،

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

ندارمش خیلی وقته اخرین بار باهم بودن

یکی گفته قهرن بالا

آخه مهرناز باز استوری اینو میزاره ک دیگه تنهایی خوبه و دیگه اذیت نمیشم و .... از این حرفا 

گفتم شاید کات کردن 

نه تازگیا کات کردن ،اشکان هم گف چون چندبار من اشتیشون دادم دیگع دخالت نمیکنم،مهرناز هم گف دیگه همه چ ...

کی کات کردن حدودا؟

اهاز علی بدم میاد خدایی کی قسمت سوم میاد

انگار ن انگار کنکوری ایم

موندیم پی رل زدن یا کات بقیه🤣🤣🤣

سال کنکور همه چی جذابه جز درس

داداش گی تو درس بخدا😂نه من میخونم ولی عشقو نفرتو میبینم

خوبه والا 

الان چند ساعت میخونی