2777
2789
عنوان

با ماهی سی و پنج تو مشهد میشه زندگی کرد آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 49 پست

من با سی و پنج تومن بهترین خوراک رو خواهم داشت و لباس هم در حد معقول می تونم بخرم برای سه نفر ده تومن هم پس انداز خواهم کرد. . به شرط اینکه قسط وام و کرایه خونه ... نباشه . درسته گرونیه وای برنامه ریزی و سلیقه خرج‌کردن هم مهمه

من با سی و پنج تومن بهترین خوراک رو خواهم داشت و لباس هم در حد معقول می تونم بخرم برای سه نفر ده توم ...

من الان ۳ نفریم ماهی ۳۰ خرجمونه  دیگه دست خودم جمع نگه دارم ۳۰ نهایتشه  پسرم وضعیت روحی خوبی نداره بیشتر رو دل اون خرج میکنیم پگرنه خودم خرجی ندارم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون اون هزینه هاش زیاد هر ماه آرایشگاه ،دکتر ،پول کلاس بچه ،لباس و اجاره ،وام و وووبله واقعا نمیشه

خب این خانم میگه وام و اجاره نداره 

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

من الان ۳ نفریم ماهی ۳۰ خرجمونه دیگه دست خودم جمع نگه دارم ۳۰ نهایتشه پسرم وضعیت روحی خوبی نداره ب ...

اره بابا نهایت آدم ده تومن به جا از فروشگاه وسیله بخره ده تومن هم برای میوه و تره‌بار و وسایل ریزه میزه پنج تومن هم لباس بخره به نظرم بیست و پنج تومن زیادم میاد من هر هفته کلی وسیله از بازار روز می خرم هر بار زیر یک و نیم میشه