چندوقت عجیب زندگیمبهمخورده از شوهرمکدوریم یا میریمبیروناز خونه خیلی خوبیم دلتنگهممیشیم رابطموناوکیوارد خونهدمیشیمازهممتنفر میشین انگار بزور همدیگه روتحمل میکنیم مثلا دوشب پیش بیرونبودیم کل راه اوکی توماشین دستمونتو دست هم ب محض رسیدیم خونه کنارش نشستم بهم گفت میشه کنارمنشینی خستم اعصابمبهممیریزه یکمدوزر بشین همش از همناراحتمیشیم اصن ی وضعی شده از این اوضاع فقط بچه هام اذیت میشن من ب شدت فشار روانیم روومه بااونا ناراحتی میکنم عصبیم انقدر این چندوقت اعصابمداغونی لحظه حال دلم خوب میست
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اصلا بعید نیست...انقدر این دوره زمونه مردم رفتن تو کار دعا و طلسم و جادو که ادم تعجب میکنه! حرز امام جوادبگیر برای همه اعضای خونتون و ادابش رو بجا بیار(از جای معتبر بگیر حتما)
صبح و شب ایت الکرسی و 4قل بخون،غروب ها اسفند دود کن و اینکه هرروز50ایه از قرآن(از هرجاش که دوست داشتی)بخون.
ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
هوفشاید سحر باشهخدا خودش کسی رو که زندگی بقیه رو سحر میکنن نابود کنه
نمیدونم کی اینکاروکرده ولی اگ کسی انجامداده خداازش نگذره خیلی حال روحیمبده روزای سخت خیلی سختی میگذرونم ی شب با ارامشنمیخوابم
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
مرتب زیاد میکنم همه جاروچیزی ندیدم ولی دوست دارم ی ذعایی بخونماگچیزیم باشه یا نباشه شاید اثر داشته باشه رومهرومخبت بینمون