2777
2789

چیکار کردین‌این‌مواقع

چندوقت عجیب زندگیم‌بهم‌خورده از شوهرم‌ک‌دوریم یا میریم‌بیرون‌از خونه خیلی خوبیم دلتنگ‌هم‌میشیم رابطمون‌اوکی‌وارد خونهدمیشیم‌از‌هم‌متنفر میشین انگار بزور همدیگه رو‌تحمل میکنیم مثلا دوشب پیش بیرون‌بودیم کل راه اوکی توماشین دستمون‌تو دست هم ب محض رسیدیم خونه کنارش نشستم بهم گفت میشه کنارم‌نشینی خستم اعصابم‌بهم‌میریزه یکم‌دوزر بشین همش از هم‌ناراحت‌میشیم اصن ی وضعی شده از این اوضاع فقط بچه هام اذیت میشن من ب شدت فشار روانیم  روومه بااونا ناراحتی میکنم عصبیم انقدر این چندوقت اعصابم‌داغون‌ی لحظه حال دلم خوب میست

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله 

انرژی  که دارن با انرژی بدن شما سازگار نیست

اسپند دود کن.

سرکه بجوشون.

چهار قل و ایه الکرسی بخون

صدقه بده

با اینجور چیزها انرژی منفی کم میشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

آره عزیزم‌ 

اگه فقط توی خونه این حس بهتون دست میده حتما چیزی هست. 

همیشه خونه ات رو تمیز نگه دار، در و پنجره رو هر روز برای لحظاتی باز کن تا هوای خونه ات عوض بشه. اسپند دود کن ... 

دعا هم زیاد بخون ۴ قل و ان یکاد

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خونه رو بگرد ببین شاید کسی جادو گذاشته

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

اصلا بعید نیست...انقدر این دوره زمونه مردم رفتن تو کار دعا و طلسم و جادو که ادم تعجب میکنه! حرز امام جوادبگیر برای همه اعضای خونتون و ادابش رو بجا بیار(از جای معتبر بگیر حتما)

صبح و شب ایت الکرسی و 4قل بخون،غروب ها اسفند دود کن و اینکه هرروز50ایه از قرآن(از هرجاش که دوست داشتی)بخون. 

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
هوفشاید سحر باشهخدا خودش کسی رو که زندگی بقیه رو سحر میکنن نابود کنه

نمیدونم کی اینکارو‌کرده ولی اگ کسی انجام‌داده خداازش نگذره خیلی حال روحیم‌بده روزای سخت خیلی سختی میگذرونم ی شب با ارامش‌نمیخوابم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
هوفشاید سحر باشهخدا خودش کسی رو که زندگی بقیه رو سحر میکنن نابود کنه

میگن دعا بالاخره برمیگرده به زندگی خودشون ولی چه فایده!!!!!

خونه رو بگرد ببین شاید کسی جادو گذاشته

مرتب زیاد میکنم همه جارو‌چیزی ندیدم ولی دوست دارم ی ذعایی بخونم‌اگ‌چیزیم باشه یا نباشه شاید اثر داشته باشه رو‌مهرو‌مخبت بینمون

نمیدونم کی اینکارو‌کرده ولی اگ کسی انجام‌داده خداازش نگذره خیلی حال روحیم‌بده روزای سخت خیلی سختی می ...

اسی حرز امام جواد ع رو جدی بگیر خیلی موثره