2777
2789
عنوان

چهارده هفته باردارم بیزاری غذام چرا درست نمبشه

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 24 پست
انشالله پس دو هفته موند

میفهممت 

منم تا حد بیهوش شدن گرسنم میشد ولی یه چیزی هم میخوردم ده دقیقه ای ضعف میکردم بیحال میشدم 

اینجور وقتا آدم باید مادری خواهری داشته باشه به آدم برسه 

منکه نداشتم 

خداکنه شما داشته باشی

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
من سه تا زایمان کردم خدا روشکرنه حالت تهوع داشتم نه بالا آوردم فقط گیر میدم به همه روانی میشم آخری ب ...

ماله تو روحی بوده 

خدا بچه ها تو حفظ کنه

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دو قلو دارم خدا بچه هاتو حفظ کنه لطفا دعا کن سالم و سلامت به دنیا بیارمشون جنسیتشون چی بود من سه ...

اع عزیزم سر همینا 14 هفته ای 

از من دخترن. ان شاء الله عزیزم 

ولی من دخترامو جوری بزرگ میکنم که هیچوقت نگن کاش دختر نبودم ☣️
میفهممت منم تا حد بیهوش شدن گرسنم میشد ولی یه چیزی هم میخوردم ده دقیقه ای ضعف میکردم بیحال میشدم این ...

عزیزم مامانم پیشمه اما چیز نمیتومم بخورم بنده خدا اسیر شده

خداروشکر رد کردی این دوران برای منم دعا کن

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

اع عزیزم سر همینا 14 هفته ای از من دخترن. ان شاء الله عزیزم

عزیزم اسمشون چیه

بچت چیه

دکتر احتمال ضعیف داد دوتاشونم پسر 

ولی گفت شاید دفعه بعد بگم دوتاشم دختر 

عزیزم مامانم پیشمه اما چیز نمیتومم بخورم بنده خدا اسیر شدهخداروشکر رد کردی این دوران برای منم دعا کن

ان شاءالله به خیر و خوشی فارغ شی عزیزم 

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون