2777
2789
عنوان

بابام با دختر خاله ام به مامانم خیانت کرد👇 مرگش ازخدا میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 24 پست
من میگم ،لاشی هستن و نمیتونن آدم باشن... باشهولی حداقل به فامیل رحم کنن

یه فامیل دیگه هم همونموقع کخ زنه جدا شده زنگ زده بهش بیا خونمون بعد پسره به خواهرش گفته با شرت و نیم تنه اومده جلوم گفته فلانب یکم پول داری بهم قرض یدی بعد پسرع فرار کرده اونم فامیلمونه 

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

بابات با همون دختر خاله ازدواج کرد؟ باز خدا رو شکر حقوق بابابزرگ هستش

نه بابا با کسی دیگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چ قدر بابات کم عقل بوده..البته نه تنها بابای شما خیلی از مردا عقل ندارن . ی نمونه شوهر خودم

خیلی... هیچ پدری برا ما نگرد خیلی مارو عذاب داد کلی اشک کلی سختی و تنهایی کشیدیم الان یادم میاد حالم بهم میخوره ازش

چجوری زندگی شماهم اینجوری خراب شد😔؟

من به بابام گفتم گفتم میدونم با فلانی دوستی(خداشاهده دستام یه جوری میلرزید و قلبم یه جوری میزد هر لحظه میترسیدم سکته کنم وفقط ۱۷ سالم بود)

یا تمومش میکنین یا به مامان میگم طلاق مامانمم میگیرم دوتا دخترت عروس شدن دیگه میتونن جلو شوهرشون سرشونو بالا بگیرن با کارای تو؟

تموم شد خداروشکر حدود یکی دو ساله خبری نیست دیگه

عمیقا از ته دلم میخوام خدا برای هیچکس نیاره هیچکسسسسسسس

خدا بهت صبر بده عزیزم هرچقدرم بگم درک میکنم باز درد آدم تا آدم فرق میکنه خدا برات جای دیگه جبران کنه💔

تویی که این امضارو میخونی مرسی بابت وجودت تو این دنیا و زیباتر کردنش❤️

من به بابام گفتم گفتم میدونم با فلانی دوستی(خداشاهده دستام یه جوری میلرزید و قلبم یه جوری میزد هر لح ...

خداروشکر باز پدر شما انسان بودا 

بابای من خیوانیت رو تموم کردع

خداروشکر باز پدر شما انسان بودا بابای من خیوانیت رو تموم کردع

بابات با یکی دیگه ازدواج کرد با از دختر خالت بچه داره؟ خدا بهت صبر بده گلم 

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
بابات با یکی دیگه ازدواج کرد با از دختر خالت بچه داره؟ خدا بهت صبر بده گلم

نه کلا بایکی دیگه ازدداج کردوازاونم بجه داره ... با دخترخالم نه هیج رابطع ای دیگ نداره 

نه کلا بایکی دیگه ازدداج کردوازاونم بجه داره ... با دخترخالم نه هیج رابطع ای دیگ نداره

شما چند سالته الان، غصه نخوریا منم زندگی خیلی سختی داشتم و دارم دبت نگیره تنها نیستی همه به یه شکلی مشکل داریم

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
شما چند سالته الان، غصه نخوریا منم زندگی خیلی سختی داشتم و دارم دبت نگیره تنها نیستی همه به یه شکلی ...

۲۴ سالمه