2777
2789
عنوان

اونایی ک چهار پنج تا بچه این راضی هستین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 26 پست
من پدرم کارخونه داشت هممون اونجا مشغولیم،من مدیر مالی شرکتم

خب شما پدرتون هم اوضاع خوبی داشتن و هم تونستن حمایت بزرگی از نظر شغلی براتون باشن

پدر من کارمند ساده اس

همچین ادمی نباید پنج تا بچه میورذ

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
هوش دارند .هوش بالا .تک بچه دیدم بازم کمبود داره

يله قطعا هوش هم هست اما کلاس تابستونی. انواع کتاب های کمک آموزشی رو نمیشه نادیده گرفت .... بعضی ها وضعیت مالی خوبی ندارن برای همین نمیتونن بچه ها رو کلاس بفرستند ...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب شما پدرتون هم اوضاع خوبی داشتن و هم تونستن حمایت بزرگی از نظر شغلی براتون باشنپدر من کارمند ساده ...

قبول دارم،اما وقتی بزرگ میشی مستقل میشی خانواده پرجمعیت خیلی بیشتر به دردت میخوره تا خانواده کم جمعیت

شما کار و جایگاه اجتماعیتون الان در حال حاضر چیه ک راصی هستید

من فوق لیسانسم ولی دیگه نخواستم برم سر کار. جایگاه اجتماعی به تعداد بچه نیست، از اینکه خواهر و برادر دارم واقعا راضیم درسته گاهی با هم به مشکل میخوریم یا بحث و دلخوری داریم ولی وجودشون دلگرمی زندگیه برام، جایگاه اجتماعیمو تلاش و تصمیمای خودم ساخته

سخت تره .خیلی سخت تر .کارشناسی اسونتره .

عزیزم جمعیت سراسری خیلی خیلی ببشتر از ارشده

من برادر خودم ارشد داد امسال سه ماه خوند زیر هزار شد

يله قطعا هوش هم هست اما کلاس تابستونی. انواع کتاب های کمک آموزشی رو نمیشه نادیده گرفت .... بعضی ها و ...

من چون شنواییم ضعیف بود .تلاشم بیشتر بود و کتاب ها جزوه ها .اگر جزوه ای نباشه حتما ان لاین هست .

کتابهایی باید خرید توش خلاصه نویسی هم باشه .

دختر خاله ام غیر انتفاعی خوند ازاد قبول شد .کلی امکانات .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

عزیزم جمعیت سراسری خیلی خیلی ببشتر از ارشدهمن برادر خودم ارشد داد امسال سه ماه خوند زیر هزار شد

از اون جهت میگید .

شما کتاب های خلاصه نویسی و مجموعه طبقه بندی تستی را بگیر .هر سوال را پنج بار مرور کن .من شنواییم ضعیفه .

و فهمیدم کلاسها جز یک سری نکات که احتمالا از طریق انترنت پیدا کنی چیز مهمی نگفتند .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

برای کنکورم هرینه ی خاصی نکردنچجوری بدون کلاس و کتاب خوب باید تلاش میکردم؟

از کلیپ و دوره های پابلیک شده که تو تلگرام پره استفاده کن. همه کتابها و آزمونهارو هم اسکن میکنن و میذارن درسته نسبت به کسی که خانوادش تمام حمایتگرن کارت سخت تر میشه ولی غیر ممکن نیست فقط باید یکم بیشتر تلاش کنی.

پدر من کشاورزه، همه تقصیرارو گردن پدرت ننداز گاهی هم مقصر کم کاری خودمونه. من تو یه روستای لب مرز دنیا اومدم که از دبیرستان باید میرفتیم خوابگاه، ولی همه خواهر بردارا نمونه دولتی قبول شدیم، همه مونم تحصیلات دانشگاهی داریم. یه مدت همزمان با تحصیلم تو دانشگاه کار میکردم ولی باردار که شدم استراحت مطلق بودم دیگه ادامه ندادم ولی داداشام هر دو کار دولتی دارن.

شاید باورت نشه ترم اول دانشگاه ریاضی مو افتادم، خدا شاهده سه چهار روز سر یه مسئله نشسته بودم تا متوجهش شدم چون هیچ کسو نداشتم بهم یادش بده ولی آزمون مجدد نمره الف کلاس شدم، تلاش کن انشاا... موفق میشی

از کلیپ و دوره های پابلیک شده که تو تلگرام پره استفاده کن. همه کتابها و آزمونهارو هم اسکن میکنن و می ...

عزیزم تحصیلات دانشگاهی داریم تا تحصیلات دانشگاهی وگرنه اونی ک دانشگاه پیام نورم میره تحصیلات دانشگاهی داره!

من الان خودم دانشجوام و پرستاری میخونم دیگ از من گذشت

ولی حسرت رشته های خوب پزشکی موند روی دلم

چون استعدادشو داشنم

تمام دوستام ک درسشون از من ضعیف تر بودن با کلاس و کلی هزینه اوردن پزشکی رو

ب امکانات خیلی بستگی داره نمیشه انکارش کرذ

عزیزم تحصیلات دانشگاهی داریم تا تحصیلات دانشگاهی وگرنه اونی ک دانشگاه پیام نورم میره تحصیلات دانشگاه ...

دانشگاه دولتی و روزانه منظورم بود. درسته یه بخشیش امکاناته یه بخشیش تلاش ولی تلاش و استعدادش به نظرم مهم تره، اگه خیلی دلت با پرستاری نیست به این نگاه نکن که چقدر ازش خوندی و چند سالش رفته و حیفه ولش کنی، بشین مجدد بخون کنکور بده حسرتش به دلت نمونه اگه خواستی بگو چندتا لینک کانال بهت بدم که تدریس استادای مطرح کنکور و جزوه های مختلفشون میذاره