ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
منم میگم خدارو شکر دوتا هستیم ... ولی اگر پولدار باشی چهارتا بچه خوبه ... من دیدم که چه امکاناتی برای بچههاشون فراهم میکنن... یکی از دوستای خالم چهارتا بچه داره ... ماشین دارن .. بچه هاش تیزهوشان میخونن
ما ۴ تاییم خیلی راضیم. برادرام که ازم کوچکتر بودن خیلی با هم اخت نبودیم ولی خواهرم اگه نبود زندگیم قشنگ نبود. من و خواهرم نبودیم باز زندگی برای برادرم قشنگ نبود
ما ۷تاییم من آخریم و اصطلاحا زنگوله ی پای تابوت😂راضی نیستم ینی اگه یه کم صمیمی تر و گرم تر بود رابطه هامون خیلی خوب بود الانم بد نیستیم باهم خوبیم احترام همو نگه میداریم ولی اونوطوری عشق و محبت بینمون نیست(به جز من و یکی از خواهرام)
منم باهوش بودم و تیزهوشان درس خوندمولی امکاناتی نداشتم ک بخوام کنکورمو خوب بدم
داداشم نمونه دولتی بود .ابجیم هم .چون ابجیم همش کارای مامانم را میکرد خوب قبول نشد .داداشم رد شد کلا .چون بازی میکرد .سال دوم کنکور تازه مهندسی قبول شد .بعد حالا دانشجوی دکتریه .مربیا همه چی یاد میدهند تو تیزهوشان
مساله باید بخونی وقت کنی بخونی .
هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت