2777
2789
عنوان

کیا سه یا چهار تا فرزند دارند و دولت بهشون زمین داده

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 40 پست
داداشم ۱۴۰۱😂

چرا ندادن

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه بخوان بهش بدن همون خوزستان هم نمیدن؟

باید سکونت داشته باشن. بازم بپرس. من اینو از خواهرم پرسیدم که ۳بچه داره.

خودم ۳ قلو دارم،ولی بزرگن دیگه. هیچی ندادن

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
گیلان از این خبرا نیستمن از اینا مامانم خودش زمین و مزرعه بهش به ارث رسیده

خب خونه و زمین حتما به نام مامان و بابات بوده که بهتون ندادن

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
باید سکونت داشته باشن. بازم بپرس. من اینو از خواهرم پرسیدم که ۳بچه داره.خودم ۳ قلو دارم،ولی بزرگن دی ...

یعنی همش الکیه؟

عزیز جان میگم گیلان اصلا این مدلی نیست به کسی که چندتا بچه دارن زمین بدن هیچ کسم حرفشو نزده تا الان

این دستور دو لت هست‌ .هیچ ربطی به شهرتون نداره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎