2777
2789
عنوان

اگه تو مدرسه هر روز بهتون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 37 پست
آره چشمشون رو روی همه چی بستن💔

بعد یه مدت برات عادی میشه سال چندمی معمولا اونایی که میرم دهم بهشون اینجوری میگن که بخونن تو در حد توانت تلاش کن به حرفشون توجه نکن برا ما هم همینا رو میگفتن

بعد یه مدت برات عادی میشه سال چندمی معمولا اونایی که میرم دهم بهشون اینجوری میگن که بخونن تو در حد ت ...

دهم 😑

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب دیگهبه منم که دهم بودم همینا رو میگفتن😬😂 الکی میگن جدی نگیر فقط برای ترستونه البته دیگه خودت ...

مثلاً فصل ۲ زیست دهم 

راجب گوارش انسان و ملخ و کبوتر و گاو 

فصل خیلی سختیه

فکر کن ۴۰ تا سوال قراره فردا بده 

تو ۱۵ دقیقه 

اونم تشریحی 

عمه ی خوشگل و مهربونم ،خیلی وقته نیستی و هیچ چیز این نبودن را جبران نمی کند 💔

ب ما هم میگفتن

نشنیده بگیر و درس بخون

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

سگ مدرسه دولتی شرف داره ب مدرسه های دیگه 

من دبیرستانی که بودم یه سال رفتم شاهد سال بعد ازش فرار کردم بس ک چرت بود

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

سگ مدرسه دولتی شرف داره ب مدرسه های دیگه من دبیرستانی که بودم یه سال رفتم شاهد سال بعد ازش فرار کردم ...

چرا از شاهد راضی نبودی؟‌گفتم بچه هامو از هفتم بزارم شاهد

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چرا از شاهد راضی نبودی؟‌گفتم بچه هامو از هفتم بزارم شاهد

مزخرف بود مدرسه ای که من بودم به ظاهر شاهد یود بچه ها مشروب میاوردن سیگار می‌کشیدن جدا از اینا دبیرهای بدرد نخور و سمبل کار 

اَللّهُمَّ اغْفِرْ لِيَ الذُّنُوبَ الَّتِي تَحْبِسُ الدُّعَاء(خدایا ببخش آن گناهانم را که دعایم را حبس کرده) )))))درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم   >>> به نام خدای صحرای طبس......<<<                         ●●روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/ ●●                       ●● من سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد ●●          >> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"                                                   حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"                                  مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی ))))                                                                                                               ***در خود بطلب هر آنچه خواهی  ،که تویی **                    یا کاشف الزفرات(ای برطرف کننده آه های بلند و نفس های عمیق)  خدایا من منتظر معجزه ت هستم 💚                       

مزخرف بود مدرسه ای که من بودم به ظاهر شاهد یود بچه ها مشروب میاوردن سیگار می‌کشیدن جدا از اینا دبیره ...

البته نمیشه بگی همه مدارس دیگه بدن ولی خب من تا اونجایی ک خبر دارم ن نمونه خوبه ن شاهد شهر ما