2777
2789

تو رو خدا هر کی نماز خون هست دعا کنه انشالله پدرم من و عزیزانم رو کتک نزنه و در حقمون ظلم و بدی نکنه و اصلا آزارمون نده و بهمون تهمت نزنه و در حقمون هیچ گونه خساست و بدیی و ظلم نکنه😭

و تو رو خدا دعا کنید انشالله همین ارتودنسی قبل از جراحی فک دانشکده ی دولتی دندون پزشکی مرکز استانمون کنم با قیمت خیلی کم و کیفیت عالی و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای با هزینه خیلی کم کنم و خیلی خوشگل شم 😭 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ساعتت رو یه ربع به اذان کوک کن. 

سعی کن همیشه با وضو باشی. 

برنامه ی باد صبا نصب کن روی گوشیت که ساعت اذان رو دقیق بدونی و گوشیت اذان بگه. 

ایه ی اخر سوره ی کهف رو شب ها قبل از خواب بخون. 

سعی کن زودتر بخوابی که بتونی نماز صبح بیدارشی. 

و همیشه واسه هر توفیق معنوی از پدر عزیزت آقا صاحب الزمان کمک بخواه. 💚

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

تو رو خدا هر کی نماز خون هست دعا کنه انشالله پدرم من و عزیزانم رو کتک نزنه و در حقمون ظلم و بدی نکنه ...

حس کردم کمیته امدادم

خدا قلبت رو سفید کنه اینقدر دل بقیه رو چنگ نزنی

سلام،سایت مهندس طلبه رو سرچ کن،ی دوره تغییر عادت وترک گناه ویا به عبارتی تغییر سبک زندگی داره،عالیه عالی(رایگان هست)خیلی ارزشمند هست ی دوره گام به گام،لطف خدا شامل حالم شد ومن از دوره اش استفاده کردم،حتما ببین