مدتها بود خیانت هاشو می دیدم بی توجهی هایی که بهم میکرد اذیت هاش،خیلی چیزا می فهمیدم و به روش نمیاوردم و تو خودم می ریختم،خودش انگار فهمیده بود میدونم و به روش نمیارم و از یه جایی غرق کارم شدم و بهش بی اهمیت شدم و بی حس انگار نه انگار که برام وجود داره و جالبه بعد این رفتارم اون رفتارش تغییر کرده بهتر شده شایدم داره حفظ ظاهر میکنه نمیدونم چرا باید منو به این مرحله می رسوند که خیلی اوقات حوصله خودمم ندارم و دیگه اعتمادی هم بهش ندارم.
به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من دقیقا تو شرایط شما ولی برملا کردم البته یه دور برملا شده بود تو شرکت.دیروز برگشتم سر زندگیم ولی دیگه میخوام خودمو بکوبم بسازم ک اگر بازم تکرار شد با اعتماد ب نفس طلاقم بگیرم
ای بانوی شرقی بعد از ده سال زندگی یاد گرفتم :اگر مرد من خیانت کند مقصر من نیستم که او خود را به بهایی اندک فروخته اگر فرزند من کج رود باز هم من مقصر نیستم او خود خواسته این راه را انتخاب کرده،من در زندگی برای این دو فقط یک راهنما هستم خودشان تصمیم گیرنده هستند...من تمام تلاشم را کردم که به آن ها درست زندگی کردن را بیاموزم وقتی نمی خواهند یاد بگیرند کاری دگر از من بر نمی آید و این را خوب می دانم که هر که را در گور خود می خوابانند ... من فقط مسئول رفتار و کردار خود هستم نه دیگران... و این نصیحت از من به تو ، مردان این سر زمین خوب یاد گرفته اند هر غلطی که دلشان می خواهد کنند و دیواری کوتاه تر از زنان خود نمی یابند... بعد از سال ها یاد گرفتم که قوی باشم و در لحظه زندگی کنم به خودم ببالم و از زندگی کردنم لذت ببرم ، لذت ببرم اما گناه نکنم خرج کنم اما کمی هم جمع کنم ... کلام آخر ای بانوی شرقی قوی باش برای خودت زندگی کن و لذت ببر💖