2777
2789

جلو پدر مادرش بحث و دعوا کردیم

پدرشوهر مادرشوهر رفتن گذاشتن کف دست خواهر برادراشون 

اکثر دعوامونم سر همین بابا مامانش بود ک خوب رفتار کردم باهاشون نزاشتم پسرشون باهاشون بد رفتاری کنه ولی شوهرم از دست من ناراحت شد

تا اینجا اکثر خاله عمه هاش فهمیدن یا دختر خالش فهمید

سر این موضوع متنفرم از نامزدم وقتی یادم میوفته ک چرا همه باید بفهمن دلسرد میشم وقتی یادم میوفته من کلا نمیزارم حتی مامانم از بحثمون باخبر بشه ولی اینا طایفه ای اگه کسی نفهمه هم می‌رن ننع باباش تعریف میکنن😭یا یبار سر باباش اوایل نامزدی جلو خاله نامزدم دعوا کردیم و من گریه کردم پیش خالش یاد اینا میوفتم بدم میاد ازش در حالیکه تو دوتایی خوبیم😭یا هر حرفی تو مسافرت بین منو نامزدم رد و بدل میشه باباش میاد تعریف میکنه ب همه

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

نباید جلوی کسی دعوا میکردید خب من با اینکه مادرشوهرم طبقه بالای ماست تا حالا جلوش دعوا نکردم یا حتی اگرم دعوا کردیم نذاشتم بفهمه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نباید جلوی کسی دعوا میکردید خب من با اینکه مادرشوهرم طبقه بالای ماست تا حالا جلوش دعوا نکردم یا حتی ...

همش تقصیر نامزد احمقمه ک سیاست نداره تو دعوا هم اون ور ور حرف میزنه من صدام در نمیاد

تو ناخن کاریم ادعا دارم🥰👌🏻#nail artist 

همش تقصیر نامزد احمقمه ک سیاست نداره تو دعوا هم اون ور ور حرف میزنه من صدام در نمیاد

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲