2777
2789
خب یا ج زنگشون رو ندهیا ج دادی اصلا تعارف نکنیا خیلی پر رو بودن بگو نیستیم

آره همین رو بگو . بگو ببخشید من فعلا شرایط مهمون داری ندارم . رک و راست بگو و با اعتماد به نفس . 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

می تونی بگی خونه مون کوچیکه حیف که نمی تونیم ازتون پذیرایی کنیم

این چیزی که بود که به فکر من رسید حالا نمی دونم امیدوارم کارگشا باشه

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کافیه یه دور مادرشوهرم بیاد همه رو خبردار میکنه حتی اگر بگیم نگه اون خونه ی پسرش که هر جا باشه میاد ...

اگه ازاول قاطع ورک وراست برخوردکنی چترشون خونت بازنمیشه وگرنه تاآخرعمرت بایدمهمان داری کنی،، تعارف نکن اصلا،،زنگ میزنن ازهرده باریکی روجواب بده،،درکل کارت سخته چون مشهدمقصدخیلی ازمسافراس....مامان من میزبان خوبی بودهمه عمرخودش و ماروصرف پذیرایی ازمردم کرد الان هیچکدوم حتی یه وعده دعوت نمیکنن 😏

میشه راجع به فیبرومیالوژی توضیح بدی.دکتر منم گاهی این اسم رو واسم میارهمیشه علائمت رو بگی خیرببینی🙏 ...

درد در اکثر نقاط بدن 

مخصوصا مچ دست ها ارنج قوزک پا  کمر

گردن زانو 

کلا همه جا درد شدید داری 

با هیچم خوب نمیشه 

من ۸ ساله دارم روزس نبود بدنم درد نداشته باشه 

درد شبیه پنیسیلین زدن. گاهی درد شبیه برق گرفتگی گاهی درد شبیه دندون درد کلا مدل دردا با هم فرق میکنن 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
درد در اکثر نقاط بدن مخصوصا مچ دست ها ارنج قوزک پا کمرگردن زانو کلا همه جا درد شدید داری با هیچم خو ...

ممنونم که برام وقت گذاشتی ان شاالله خیرش به زندگیت برسه🤲🌹

منم سالهاست گاهی یه طرف بدنم درد میگیره هردفعه یه جا‌ .

چندسال پیش دکتر اعصاب و روان میرفتم فقط بهم آسنترا میداد. دوساله میرم پیش یه دکتر متخصص داخلی که خیلی دکتر با تجربه ایه. این بهم گفت فیبرومیالوژی داری دردهای عصبی عضلانی. دردهات منشا عصبی دارن.

ببین من بندبند انگشت هام درد میکنه البته به من گفته روماتیسم هم داری و براش دارو داده جواب آزمایش خون روماتیسمم منفیه ولی دکترم میگه روماتیسم اینجوریه که ممکنه تست خون منفی باشه ولی بیمار علائم داره.

من الان یک هفتست توی پاهام حالتای عجیبی حس میکنم. ببین چندبار هم تاپیک زدم اصلا نمیتونم به کسی حالی کنم که چجوریه.

نه درد میکنه که بگم درده

نه سر شده که بگم سره

نه گزگز میکنه

فقط یه حالتیه ببین چجوری عضلات پات میگیره من کل پاهام اونجوری شده از رون تا انگشتای پام و ساق پام و کف پام

هرجوری پامو میزارم احساس ناراحتی میکنم . اصلا بخدا نمیتونم به کسی بگم چجوریه این حس

انگار عضلاتم خودبخود و غیرارادی میگیره راحت نیست شل نیست. نمیدونم این چه بلاییه نمیدونم حمله عصبیه یا چیه

توروخدا شما تاحالا اینجوری شدید؟🥺🥺🥺

ممنونم که برام وقت گذاشتی ان شاالله خیرش به زندگیت برسه🤲🌹منم سالهاست گاهی یه طرف بدنم درد میگیره ه ...

اره همبن طوریه 

ولی برا شما با این توضیحاتی که دادی شدید نیست 

ببین برا بعضیا مثل شماست فیبرومیالژیاشون ‌برا بعضیا متوسطه 

برا بعضیام شدید 

من تو متوسطم ولی گاهی فلج هم داشتم  انگار دستت شکسته یا پاهات شکسته میشه و نمی تونی تکون بدی و زمین گاز میگیری 

درد متوسط از دردای شما بیشتره دردش شبیه پنیسیلین زدن و یا رد نقطه ایه که همش هست  قطع نمیشه 

باید بری روماتولوژی. داخلی کارش نیست فیبرومیالژیا 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
درد در اکثر نقاط بدن مخصوصا مچ دست ها ارنج قوزک پا کمرگردن زانو کلا همه جا درد شدید داری با هیچم خو ...

من گردن و شونه هام هم درد میکرد یه دوره ای دکترم ام آر آی سر و شانه نوشت گفت چیز خاصی نیست .بارها گفته تراپی برو پیاده روی برو شاد باش

در ظاهر آرومم ها مثلا از دست کسی عصبی نیستم دعوا نکردم زندگیم نرماله ولی انگار از درون جوش و حرص میخورم.

یادمه تابستون که پیش دکترم رفتم بهش میگفتم پاهام یخ میکنه یعنی مثلا انگار یکدفعه روی رون پام انگار یه قالب یخ گذاشتن چندثانیه اونجوری بود بعد خودبخود خوب میشه.

این یه دوره ای بود و خودبخود خوب شد و رفت یا مثلا عید کمرم گرفته بود بدون اینکه چیزی بشه یا سنگین بلند کنم یا کارخاصی بکنم خودبخود بعضی روزا دولا میموندم چقدر طول میکشید تا کمرم صاف شه.

حالا هم پاهام اینطوری شده

توروخدا بگو چارم چیه؟پیش چه دکتری برم چیکار کنم؟

آهاراستی گاهی وقتا رون پای چپم انگار از مغز استخون رونم یه درد شدید تیرمیکشه به سمت بیرون انقدر بده که خشک میشم از دردش.😭😭😭

بنظرت من دردم چیه؟

من گردن و شونه هام هم درد میکرد یه دوره ای دکترم ام آر آی سر و شانه نوشت گفت چیز خاصی نیست .بارها گف ...

فیبرومیالژیاست عزیز جان 

منم اون اب یخ و رو دستام دارم  گاهی انگار داغ میشن گاهی خیلی سرررد 

باید بری دکتر روماتولوژی 

اره همبن طوریه ولی برا شما با این توضیحاتی که دادی شدید نیست ببین برا بعضیا مثل شماست فیبرومیالژیاشو ...

شما تهران میشناسی روماتولوژی؟؟؟

راسته میگن از سردیه بدنه؟

من سه سال پیش عمل اسلیو معده کردم بعد اون خیلی دردا گرفتم. و اینکه تازه ۷ماه بود اسلیو کرده بودم حامله شدم وای چه روزایی گذروندم وای بدنم کلا خالی کرده

سزارین سومم بود ببین چه عذابی کشیدم چیزی هم نمیتونستم بخورم وای وای وای

فکر کن سزارین شدی یه ذره غذا اندازه دوقاشق میتونی بخوری عذابی من کشیدم تو زایمانم.

تا سه چهارماه بعدش میلرزیدم انقدر بدنم ضعف داشت تو مرداد و شهریور میلرزیدما

واسه شما هم دردش از کم شروع شد؟ یعنی ۸سال پیش کم بود الان بیشتر شده؟

آخه طفلک شمالی ها تو آب و هوای مرطوب هستن اکثرا روماتیسم دارن من اصلا با اب کار ندارم چرا باید روماتیسم بگیرم😭😭😭

واسه شما هم دردش از کم شروع شد؟ یعنی ۸سال پیش کم بود الان بیشتر شده؟آخه طفلک شمالی ها تو آب و هوای م ...

رماتیسم نیست فیبرومیالژیا اصلا شبیه روماتیسم نیست 

یه چی دیگست 

شمام ازمایشت نشون نداده روماتیسم نداری خواهر 

نه برا من از زیااااد شروع شد یهو کمر گرفت این دکتر به اون دکتر 

بعد یه دست و یه پام فلج شد 

رفتم روماتولوژی گفت فیبرومیالژیاست  هنوزم ۸ ساله خوب نشدم که نشدم 

شمال ۹ ساعت

به نظرم بسپر ب مادر و مادرشوهرتون ک شمارتون رو ب فامیلای دور نده،هرکی ام ب خودت زنگ زد جواب نده

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤