2777
2789

اینم بگم فیبرومیالژیا دارم  یه چی شبیه ام اسه درد دارم گاهی این قدر شدیده که فلج میشم  علائم شبیه ام اسه ولی ام اس نیست 

همین بهانه کنم بگم اصلا ام اس دارم بده ؟ اخه ام اس ندارم 

به خاطر شرایط پسرم داریم میریم مشهد دوقطبی و بیش فعالی داره شهرمون امکانات نداره 

خودمم دوقطبی دارم واقعا شرایط مهمان داری ندارم نمی خوام بفهمن دوقطبی دارم و من و پسرم دارو می خوریم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

همون بگو ام اس دارم 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگو میرید مشهد یه شهر دیگه بگو

کافیه یه دور مادرشوهرم بیاد همه رو خبردار میکنه حتی اگر بگیم نگه 

اون خونه ی پسرش که هر جا باشه میاد که 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
بگم به نظرت ؟ بد نمیشه ؟

نه به اینکه نیان اونجا پلاس شن می ارزه 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

امیدوارم سلامتیتون رو بدست بیارید

راه چارم اینه آدرس و بگی نرسیده به مشهد 

بینالود و اینطورا

اگرم خیلی سیریشن که از اساس بگو بیمارم شرایط پذیرش مهمان ندارم

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم