2777
2789

اضافه وزن دارم انگار هر چی میخورم تو بازو و زانوم چربی میشه به نسبت وزنم دور کمرم باریکه فقط قسمت زیر شکمم بزرگ میشه

پوستم نرمه و گندمی روشنم

کسلم و خوابم سنگینه زیادم میخوابم

خلق و خوم زود عصبی میشم و منزویم

همیشهههه پشت گلو حسم میکنم خلط هست

زود سردم میشه 

غذاهای ترش رو دوست دارم خیلی زیاددد و همچنین لبنیات 

دعا کنید بهم برسیم 🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبعت چون میگی استخوان بندی متوسطه خب معیار من و شما طبیعتا فرق داره نمی‌دونم ولی مزاجت بلغم هست یه سری موارد و چهل روز رعایت کنی درست میشه مزاجت

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

#مزاج_زندگی_56

برای درمان غلبه بلغم این موارد رو باید رعایت کنید:

🍯🍯🍯 صبحانه نان و عسل، استفاده از روغن زیتون در برخی وعده های غذایی، روزی 7 عدد سیاهدانه همراه با یک قاشق عسل عصر ها مصرف کنید.

🍳🍗🍖

روزی 10 عدد مویز ناشتا مصرف بشه. 

مصرف سیب، خرما، زیره و تربچه.

مصرف پیاز در وعده های غذایی. سویق گندم و جو به صورت خشک.

حمام با شکم خالی موقع ناشتا. مسواک زدن مداوم دندان ها با چوب اراک، سر و صورت زیاد شانه زده بشه.

روزی نیم ساعت پشت به آفتاب موقع صبح تا ظهر بسیار عالی و مفید هست.

🚫 خوردن ماهی و ماست، مرغ، چایی سیاه و سبز ممنوع.

🐟🐠🐟

🚫 کثیفی بدن هم ممنوع هست.

🚫 خودتون رو در محیط های سرد و مرطوب قرار ندید.

🚫 هفته ای حداقل یک بار مسجد یا امام زاده برید.

محیط های معنوی از نظر طبی دارای طبع دم هستند و موجب کاهش سردی بدن خواهند شد

شوقِ پرواز بده؛روحِ زمین گیرِ مرا...

تو کتاب مزاج شناسی استاد خیر اندیش نوشته بود افرادی که تپلن مزاجشون تر هستش این که سردی یا گرم بایدببینی رگ های دستت مشخصه یااگر مشخص نبود سرده مزاجت میشی بلغمی اگر مشخص بود دموی هستی که اکثر زن ها بلغمی ان 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲