2777
2789
تصور منم مثل اسیه واقعا همینن

یعنی فقط تصور میکنی پشت سرت حرف میزنن ؟ چطور آخه 😅😅😅

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کیف میکنم پشتم حرف بزنن میگم چقدر سوزوندمشون که دارن گناهامو میشورن نوش جونشون

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

فکر میکنی اهمیتی داره؟ اگه اهمیت داره که بنظرم شما هم مثل اونایی اگه اهمیت نداره خب پس ولش کن به زند ...

ن اهمیت نداره ولی اصرار داره مادرشوهرم بیا رفت و امد کن من نمیخوام درگیر خاله زنک بازی شم کمتر میرم هرروز زنگ میزنه

اشکال نداره تا کونی نسوزه دهنی باز نمیشه بزا تا نفس دارن پشت سرت واق واق کنن😍

این چی بود من خوندم 🤣

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
یعنی فقط تصور میکنی پشت سرت حرف میزنن ؟ چطور آخه 😅😅😅

دیدم زر میزنن پشتم ی کاری یا حرفی بزنم پیش جاریم همونو مادرشوهرم بهم میگه اینجوری کردی اونجوری گفتی علم غیب نداره که جاریم رفته گفته ..همون روز مادرشوهرم جلو جاریم بهم گفت گور پدرت ..درد بابام بخوره تو سرت احمق خر گور خودتو پدرت 

ن اهمیت نداره ولی اصرار داره مادرشوهرم بیا رفت و امد کن من نمیخوام درگیر خاله زنک بازی شم کمتر میرم ...

باشه کمتر برو اما وقار خودت رو حفظ کن مسائل حل میشه چون از ازل تا ابد خاله زنک بازی بوده و امیدی به تغییر نیست که نیست. 

من کیف میکنم پشتم حرف بزنن میگم چقدر سوزوندمشون که دارن گناهامو میشورن نوش جونشون

منم با این حرفا خودمو اروم میکنم دیگه خونشون نمیرم تنها منو تنها گیر بیارن کلی حرف بارم میکنن با شوهرم میرم میام جلو شوهرم جرات ندارن حرف بزنن

دیدم زر میزنن پشتم ی کاری یا حرفی بزنم پیش جاریم همونو مادرشوهرم بهم میگه اینجوری کردی اونجوری گفتی ...

وا خب اینجور آدما احترام نباید بذاری جوابشو میدادی 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
منم با این حرفا خودمو اروم میکنم دیگه خونشون نمیرم تنها منو تنها گیر بیارن کلی حرف بارم میکنن با شوه ...

نه اتفاقا من اصلا بهشون فکر نمیکنم که بخام خودمو اروم کنم چون اصلا در حد خودم نمیبینمشون اشتباه من وابستگی بود که به شوهرم تو دوستی پیدا کردم تا باهاشون وصلت کردیم وگرنه اونا اونور من اینور سالی گاهی خودم بخام میرم الان تاپیک رو دیدم اومدم یک لحطه یادشون افتادم وگرنه کلا تو خیر وشرشون هم خیلی وقته نرفتم 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

وا خب اینجور آدما احترام نباید بذاری جوابشو میدادی

مشکل اینجاس زبون نفهمن مادر شوهرم دیکتاتوره جواب نداده کلی فحش بارم میکنه چه برسه جواب بدم اونروز سر همین حرف اخمام رفت تو هم گفت چرا ناراجت شدی میخوای چکار کنی و فلان .. خدا روشکر شوهرم هوامو داره وگرنه خیلی وقت پیش جدا شده بودم بس خانوادگی گوهن

نه اتفاقا من اصلا بهشون فکر نمیکنم که بخام خودمو اروم کنم چون اصلا در حد خودم نمیبینمشون اشتباه من و ...

ما تو ی ساختمونیم بخوام نخوام میبیننشون پول نیس وگرنه میرفتیم کلی دخالت میکنن حتی بیرون رفتنی ایفونو روشن میکنن ببینن کی داره میاد کی میره 

ما تو ی ساختمونیم بخوام نخوام میبیننشون پول نیس وگرنه میرفتیم کلی دخالت میکنن حتی بیرون رفتنی ایفونو ...

من باشم دستپو مبگیرم جلوی ایفون نتونن ببیننصایع بشن