2777
2789
عنوان

شما بودین جا من با شوهرتون چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 50 پست

من برعکس شما هر چند باری که عمل کردم نذاشتم کسی بفهمه که راه نیفتن بیان عیادت و کلافه بشم 

اما اگه تو با این موضوع مشکل نداری و دوست داری بیان عیادتت و رسم دارین که همه میان عیادت و اون یکی نیومده بهت حق میدم

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

با این وضعیت چه حال و حوصله ی دارین 

فقط دعوا رو کم دارین

شما مریضی استراحت کن 

والا من هر چه کمتر ببینم بقیه رو شاد ترم بشخصه 

همه رو 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من باشم یک شارژ براش می‌فرستم میگم عزیزم گفتم شاید شارژ نداری پیام و زنگ بزنی آخه از طریق قاصد سلام ...

اخه دختره ذره ای برام مهم نیست همینکه دیگه خونه من دعوت نمیشه حساب کار دستش میاد حرصم از شوهرم گرفته که یکم مغزش نکشیده اینا عیادت زن من نیومدن حالا من ببرمش دور دور و‌گردش

اخه دختره ذره ای برام مهم نیست همینکه دیگه خونه من دعوت نمیشه حساب کار دستش میاد حرصم از شوهرم گرفته ...

مردا اکثراً عقلشون یهو کار نمیکنه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

فقط دعوا رو کم دارین

شما مریضی استراحت کن 

همه رو 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خب بدرک که ناراحت میشد زنش مهمتره یا خواهرش چطور واسه خواهرش ناراحتی زن این مهم نیست اصن مگه زن و مر ...

شما خيلى پر توقع هستيد درمقابله همسرتون، يجا دیگه هم گفته بوديد واسه خانوادش خريد نكنه بااينكه بچه هم نداريد مثل مادر چندتا بچه از همسر و خانوادش توقع داريد ببخشيد صريح گفتم❤️

حساس نیستم به این چیزا

شخصیت خودمم نمیارم پایین که بخوام به روی همسرم بیارم چرا فلانی نیومد دیدن من

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
هیشکی حوصله دیدن ادمارو نداره اونم تو مریضی ولی وقتی اینجا رسم و همه میرن مشخصه اون طرف از رو بی اهم ...

حق داری در مورد شوهرت

البته شوهر منم از این کارا می کنه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

فقط دعوا رو کم دارین

شما مریضی استراحت کن 

همه رو 

خودش بود جرش میداد تو اکانت مجازی فرهیخته میشن

شما خيلى پر توقع هستيد درمقابله همسرتون، يجا دیگه هم گفته بوديد واسه خانوادش خريد نكنه بااينكه بچه هم نداريد مثل مادر چندتا بچه از همسر و خانوادش توقع داريد ببخشيد صريح گفتم

شما خيلى پر توقع هستيد درمقابله همسرتون، يجا دیگه هم گفته بوديد واسه خانوادش خريد نكنه بااينكه بچه ه ...

همین الانم میگم تا حدودی هم موفق شدم هفتاد درصد  کمش کردم چه دلیلی داره وقتی کلی بچه هست فقط ما خرج کنیم چه ربطی به بچه داشتن داره هیچ وظیفه ای نداریم همش از رو لطفه اونم به مساوات بقیه

شما خيلى پر توقع هستيد درمقابله همسرتون، يجا دیگه هم گفته بوديد واسه خانوادش خريد نكنه بااينكه بچه ه ...

بزار شوهر رو پیدا کنی اگه پیدا کردی و گذاشتی خرج همه رو بده بعد بیا نظر بده بچه جون 😂😂😂

شما اصن درک زندگی مشترک فک کنم ندارید چن بار نظراتتو دیدم

اینکه شما فکر میکنی شوهرت زندونی شماست و باید اسیر دستت باشه لابد درک از زندگی مشترکه 

افتادی تو جا عمل کردی بااین حال از فکر فتنه درست کردن نمی افتی  و دنبال مسئله درست کردنی ...یکم ذاتت درست کن