2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا میگن از شوهرم کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 82 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الاو تو میتونی یه مرد گنده که زورش ۱۰ برابر تویه بزنی ؟اصا گیریم زدی تو یه مشت میزنی به هیچ جای اون ...

حتی اگه توان برابری ندارید

لطفا لطفا خاهش میکنم زود نبخشید.

با مرگ موش ازش پذیرایی کنید تا درس عبرت بشه برای بقیه.

بین تمام کسایی که باهاشون در ارتباطم فقط یه نفر هست که دست بزن داره ..هرکار میکنه خدا براش نمیسازه. چون زن سابقش حلالش نکرده و نمیکنه.

حتی مادرشم ارزوی مرگشو میکنه..در این حد

اما خب چه فایده صو بار به مادرش گفتم بیا سم خورش کن راحت شی..گوش نمیدن که👺

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

حالم از ازدواج و مرد ایرانی و کلا جهان سومی بهم میخوره

امار خشونت خانگی داخل آمریکا هم بالاست

ربطی به محل زندگی نداره، کار با شعور آدما داره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

شما خیلی بد برخورد کردید، رفتارتون با رفتار مرد های خشنی که موضوع تاپیک هستند تفاوتی نداره، چون من م ...

گفتم که من با خنده بالشت رو بردم توی صورتش بعد دوتایی کلی خندیدیم ولی همون باعث شد دیگه به اون قضیه گیر نده

هرچند خنده خنده ازش رد شدیم ولی براش عبرت شد

من حواسم بود که اون خفه نشه ولی اون لحظه‌ای که بالشت رو پرت کرد حواسش نبود که بالشت به چه قسمتی از بدن من میخوره و چی میشه؟

خوش به پدرم که یادم داد از حقم دفاع کنم

مشخصه

از زندگی قراره چیزای زیادی یاد بگیری

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

چقدر زیبا شوهرتون اجازه داده با بالشت تا نزدیکش برید😄 چون معمولا شوهر عصبانی با دست بزن اگر زن نزدی ...

دست بزن نداشت ولی از اون مسئله‌ای که بخاطرش بالشت رو پرت کرد خیلی بدش میومد

قضاوت نیست درستش همینه که اگر یکبار چنین جسارتی کرد بار دومی در کار نباشه

قضاوته بعضیا قدرت بدنی خوبی ندارن فکرش هم نمیکنن که چطور با ترفندی جواب بدن در ضمن وقتی خانومی استقلال مالی نداره خونوادش نمی‌پذیرنش یا بچه داره و جایی رو نداره مجبوره بمونه چون بزنه بدتر میخوره یا کشته میشه 

مثل اینکه علاقه دارین خانومای بی پناه رو به کشتن بدین 

آقایون نزده میرقصن دیگه 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
چرا اصن باید طرف بزنه مگه حیوانه!!!! من دارم واکنش متقابلم رو میگن ولی اصن چرا باید انتخاب کسی انقدر ...

والا شما رو که مادرت خودش تربیت و بزرگ کرده جای حرف زدن طرف میشکونی چه برسه به نر غریبه. قبول دارم یه سری نشانه ها هست ولی روباه مکار ندیدی که ذره ای از شخصیت واقعیشو نشون نمیده. عزیزم شناخت ممکن نیست.

مشخصهقراره از زندگی چیزای زیادی یاد بگیری

محض اطلاع من دو سال دیگه اصن ایران نیستم! 😂😂 تو خونه هم به ولای علی قسم برادر من برای من چایی میریزه! چرا زندگی همرو مث خودتون میبینید؟ 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

محض اطلاع من دو سال دیگه اصن ایران نیستم! 😂😂 تو خونه هم به ولای علی قسم برادر من برای من چایی میری ...

بسیار عالی

من هم نگفتم قراره از ایران چیزی یاد بگیرید، گفتم قراره از زندگی کلی یاد بگیرید

ان شاالله موفق باشید😉

یبار به همون اشنامون مستقیم گفتم خب کیسه بوکس بخرعین بز خندید😐

من جرئت همینم ندارم باز تو خوبه بهش گفتی

این کلا در مرحله انکاره میگه من کاریش ندارم😂💔

بسیار عالیمن هم نگفتم قراره از ایران چیزی یاد بگیرید، گفتم قراره از زندگی کلی یاد بگیریدان شاالله مو ...

بوس

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید