غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب
بسیار عالیمن هم نگفتم قراره از ایران چیزی یاد بگیرید، گفتم قراره از زندگی کلی یاد بگیریدان شاالله مو ...
بوس
غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
قضاوته بعضیا قدرت بدنی خوبی ندارن فکرش هم نمیکنن که چطور با ترفندی جواب بدن در ضمن وقتی خانومی استقل ...
نظریه من روی زندگی هیچ کس تاثیری نمیذاره و حتی پاسخ سوال استارتر رو هم دادم. بعد از سالها کتک خوردن نتیجه درستی نداره ولی دفعه اول که تو روی طرف دربیای زهرچشم گرفتنه. توی خیلی از موقعیت های زندگی خانواده و هیچ کس پشتیبان آدم نیست ولی ضعیف بودن و تو سری مساویه با مرگ تدریجی
حتی اگه توان برابری نداریدلطفا لطفا خاهش میکنم زود نبخشید.با مرگ موش ازش پذیرایی کنید تا درس عبرت بش ...
عجب ! سم بدم که ایل و تبارش منو بکشن بالا دار 😂😒
اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀