2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا میگن از شوهرم کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 82 پست
الاو تو میتونی یه مرد گنده که زورش ۱۰ برابر تویه بزنی ؟اصا گیریم زدی تو یه مشت میزنی به هیچ جای اون ...

چرا اصن باید طرف بزنه مگه حیوانه!!!! من دارم واکنش متقابلم رو میگن ولی اصن چرا باید انتخاب کسی انقدر بد باشه که طرف لحظه ای فک کنه به دست بلند کردن

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی دستش بشکنه بی لیاقت بدبختعزیزم دعا و طلسم گناه بزرگیه..

سرکوچک ترین چیز بهانه میکنه خیلی خستم

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
چرا اصن باید طرف بزنه مگه حیوانه!!!! من دارم واکنش متقابلم رو میگن ولی اصن چرا باید انتخاب کسی انقدر ...

همونطور که تو موقع دعوا با مادرت بشقاب شکستی

میتونستی با ارامش بشینی و صحبت کنی

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

حالم از ازدواج و مرد ایرانی و کلا جهان سومی بهم میخوره

ربطی ب محل زندگی نداره، آمار خشونت خانگی آمریکا هم خیلی بالاست

کار با شعور آدما داره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

سرکوچک ترین چیز بهانه میکنه خیلی خستم

🙂🙂🙂 الهی پاداش صبرت رو ببینی خواهر

چقدر زیبا شوهرتون اجازه داده با بالشت تا نزدیکش برید😄 چون معمولا شوهر عصبانی با دست بزن اگر زن نزدی ...

دست بزن نداشت ولی از اون مسئله‌ای که بخاطرش بالشت رو پرت کرد خیلی بدش میومد

چرا اصن باید طرف بزنه مگه حیوانه!!!! من دارم واکنش متقابلم رو میگن ولی اصن چرا باید انتخاب کسی انقدر ...

والا ما هم کف دستمون بو نکردیم که ننه بابای اینا روانی تحولمون میدن 😒

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

🙂🙂🙂 الهی پاداش صبرت رو ببینی خواهر

مرسی عزیزم انشالا از زندگیت خیر ببینی

گفتم : خدایا؟ ؟؟دلم را شکستند .گفت :هیس نگران نباش آنها هم برای خوشبختیشان به آسمان من رو می اندازند
دست بزن نداشت ولی از اون مسئله‌ای که بخاطرش بالشت رو پرت کرد خیلی بدش میومد

شما خیلی بد برخورد کردید، رفتارتون با رفتار مرد های خشنی که موضوع تاپیک هستند تفاوتی نداره، چون من مشابه همین عکس العمل رو منتهی برعکس موقعیت شما دیدم

قرار نیست برای مقابله با خشونت، خودمون خشن بشیم. بلکه اونایی که این رفتار رو دارن باید اصلاح بشن

همونطور که تو موقع دعوا با مادرت بشقاب شکستیمیتونستی با ارامش بشینی و صحبت کنی

موقعی که کسی تهمت بزنه به من دیگه حق نداره بگه فلان کارو نکن

لابد بقیه هم ی کاری کردن ی تهمتی زدن ک عصبی شده!! 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

الاو تو میتونی یه مرد گنده که زورش ۱۰ برابر تویه بزنی ؟اصا گیریم زدی تو یه مشت میزنی به هیچ جای اون ...

حتی اگه توان برابری ندارید

لطفا لطفا خاهش میکنم زود نبخشید.

با مرگ موش ازش پذیرایی کنید تا درس عبرت بشه برای بقیه.

بین تمام کسایی که باهاشون در ارتباطم فقط یه نفر هست که دست بزن داره ..هرکار میکنه خدا براش نمیسازه. چون زن سابقش حلالش نکرده و نمیکنه.

حتی مادرشم ارزوی مرگشو میکنه..در این حد

اما خب چه فایده صد بار به مادرش گفتم بیا سم خورش کن راحت شی..گوش نمیدن که👺

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

موقعی که کسی تهمت بزنه به من دیگه حق نداره بگه فلان کارو نکنلابد بقیه هم ی کاری کردن ی تهمتی زدن ک ع ...

عجب

دست خوش به تربیت و درک و شعورت

حتی اگه توان برابری ندارید

لطفا لطفا خاهش میکنم زود نبخشید.

با مرگ موش ازش پذیرایی کنید تا درس عبرت بشه برای بقیه.

بین تمام کسایی که باهاشون در ارتباطم فقط یه نفر هست که دست بزن داره ..هرکار میکنه خدا براش نمیسازه. چون زن سابقش حلالش نکرده و نمیکنه.

حتی مادرشم ارزوی مرگشو میکنه..در این حد

اما خب چه فایده صو بار به مادرش گفتم بیا سم خورش کن راحت شی..گوش نمیدن که👺

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»