2777
2789

33 بالا نیستا. 🙄🫤

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاریم ۳۹ سالگی دومی رو دنیا آورد مشکلی هم نداشت فقط بچش دو هفته زودتر دنیا اومد

اونوقت من با ۲۵ سال سن بچه دوم 😫انقد درد دارمممم افتضاحماااا

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دلبرکم دخترکم من و بابایی و داداشی منتظر دیدن روی ماهت هستیم💗😘🌸

جاریم ۳۹ سالگی دومی رو دنیا آورد مشکلی هم نداشت فقط بچش دو هفته زودتر دنیا اومداونوقت من با ۲۵ سال س ...

درسته...به این حرفا نیست اصلا

کسانیکه میگن بده ..هنوز تو اون شعار اشتباه فرزند کمتر   زندگی بهتر گیر کردن

بچه اولم32بچه دومم34الانم 35سالمه،یعنی سنم خیلی زیاده😢

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
بچه اولم32بچه دومم34الانم 35سالمه،یعنی سنم خیلی زیاده😢

نه منمم ۳۶ددخترم کنارم خوابیده .منم فکر نمی کردم سنم بالا باشه ولی الان زایمان کروم حالم بده دلم می خواست دخترمو نداشتم ناشکری می کنم .خوب من ۸۰ بشم دخترم ۴۳ ساله است .تا می ایم با هم کیف کنیم تموم می شه عمرم 

وای من ۳۷ هستم بچه دوم خیلی اذیت میشم.شاید یه سری مشکلات ربطی به سن نداشته باشه ها ولی بالاخره بدن ت ...

منم‌مثل شما .خیلی فاصله انداختید الان به شدت پشیمونم حوصله یچه بزرگ کردن ندارم