2777
2789

نمیدونم چیکار کنم با بیشتراز دوستاش قهر میکنه بعد باز پشیمون میکنه میره باز اونا اعتناش نمیکنه الان هر سال ما این مسخره بازی رو داریم ک موقع مدرسه قهر میکنه باز میره اونا اعتناش نمیکنن و منت میکشه تو فامیلم همینطوره خیلی کم دوست داره....... بیشتریا میگن دختر خوبیه ولی وقتی با کسی دوست میشه نمیتونه طرف نگه داره الانم تو روبیکا دیدم دوستاش گفتن اگه این بیاد ما در میاییم و اینم به زور میخاست بره تو گروهشون بعد تا پیاما رو دیدم ایتقدر بهم ریختم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باهاش حرف بزن خودت اول باهاش مثل دوست باش بعد ببین مشکل چیه

باور کن اینقدررر صحبت کردم دیگه نمیدونم چی بگم... هر سااال مثل ی مشاور باهاش صحبت میکنم ولی نمیدونم مشکل از کجاست

باور کن اینقدررر صحبت کردم دیگه نمیدونم چی بگم... هر سااال مثل ی مشاور باهاش صحبت میکنم ولی نمیدونم ...

ارتباط نمیتونه برقرار کنه ؟ نمیتونه خواسته شو منطقی بیان کنه ؟ حرفی زده یا کاری کرده اونا ناراحت شدن؟ میخواد مرکز توجه باشه ؟ تک فرزنده ؟ الان چند ساله درگیر این مسئله هست؟ مشاور باهاش حرف زد چی گفت ؟ نتیجه چی بود ؟ درسش خوبه ؟ دوستاش باهم بیرون قرار نمی‌ذارن که مثلا شما نذاری بره اونام بگن چون پایه نیست و باهاشون بیرون نمیره تردش کردن ؟ در آخر به دخترت یاد بده هیچ دوستی ماندگار نیست از بودن با خودش لذت ببره روی عزت نفس و اعتماد به نفسش کار کن

ارتباط نمیتونه برقرار کنه ؟ نمیتونه خواسته شو منطقی بیان کنه ؟ حرفی زده یا کاری کرده اونا ناراحت شدن ...

ارتباط برقرار میکنه بعد از چند وقت با زبونش از خودش دورش میکنه دذساشم بد نیست نه عالی ن ضعیف.. بیستر با حرفاش فک کنم ناراحتشون میکنه دختر بی ادبی نیست ولی بیشتر با حرف هاش ناراحت میکنه

ارتباط برقرار میکنه بعد از چند وقت با زبونش از خودش دورش میکنه دذساشم بد نیست نه عالی ن ضعیف.. بیستر ...

خب باهاش حرف بزن مثلا شاید دخترت شوخه و از جنبه شوخی یه حرف و زده بگو سعی کن حد و مرز برای شوخی داشته باشی