2777
2789

مادرشوهرم نمیگه زندست مرده تازه دیروز منو شوهرم باهم مریض شدیم دیروز حالم بهتر بود عدسی سوپ گذاشتم آبمیوه گرفتم  امروز رو ب موتم مامانش ی زنگ نمیزنه بگه چته حداقل طبقه بالاشم ۵ ماهه باردارم ولی مامانم خودم ک فهمید مریضم خواست بیاد نذاشتم اش و اینا پخت با وسایل فرستاد مادرشوهرم تا میفهمه دخترش یکم بی حاله پا میشه میره همه کار واسش میکنه ب ما ک میرسه آه و ناله.س ازش متنفرم ک اینقد توقع داره فقطعلنا ب روی شوهرم آوردم ک حالا فرق بین مادر و مادرشوهر رو فهمیدی.؟ یزید هم وضعیت منو میدید دلش کباب میشد

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍

معلومه بعضی مادرشوهر ها رو باید بذاری پشت سرت بهشون هم اهمیت ندی

من بارها و بارها بهش گفتم مادرشوهر مادر خوده آدم نیست که دوستش داشته باشی 

چون کاری که مادر واسه دختر می کنه مادرشوهر سر سوزن هم نمی کنه . حالا ما جریاناتی داشتیم ک اینو گفتم ولی همیشه تو ذهنش می مونه 

حالا زنداداشم حامله بود و استراحت مطلق . مامانش شهر دیگه بود . بنده خدا دوماه اومد پرستاری کرد رفت سر خونه زندگیش گفت موقع زایمان میام 

مامانم عروسمون رو آورد خونش مثل پروانه دورش بود یه وقت به خونریزی نیفته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB