2777
2789

من‌وسرم۹سالش دخترم۱۸ماه ولی بااینک پسرم شهر غریب بودم  سنم کمتر بی تجربه تر اصلا خیلیی خوب بود برا دخترم جونم در اومده خیلیییی اذیت میکنه ی روزای نمیفهمم کی شب شد خیلیییی بهم فشار روحی روانی میاره بشدتتتتت شیطون همه چی بهم میریزه پاره میکنه خرابکاری زیادددد اصن اروم‌قرار نداره ی ثانیه استراحت نمیکنه شب تاصب ده بار بیدار میشه خیلی دارم اذیت میشم دوساعت باید هزارررر ترفند راه برم‌بخوابه برا خواب ۵دقیقه ای با کوچیکترین نفس کشیدنی بیدار میشه شانس بعنتی منه خونه ک‌هستیم هزارتا کار دارم میخوابونمش بدخدا نرسیده تو‌حال بیدار میشه خونه کسی میخابه هرچی سروصدا انیا باشه تکون نمیخوره اصلا

اینروزا فشار روح و‌روانی بهم زیاددددددد وارد شده اینم بدتر اذیتم میکنه حس‌میکنمدکم‌اوردم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم استرستو به بچه هم منتقل میکنی..اونم استرسی میشه..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

خب اون موقع ی دونه بوده الان دوتا شدن. آدم واسه بچه اول خ ذوق داره. اون موقع ۹سال جون تر بودی سرحال تر بودی

همه اینا تاثیر داره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه بچه که اصلا بچه حساب نمیشه دوتا که میشن اونوقت بچه داری خودشو نشون میده، این خستگی ها همش مربوط به دخترتون نیست فشار و سختی های روزمره با وجود کارهای خونه و مدیریت زندگی با دو تا بچه هست

هر کدوم از بچه ها یه خصلتهایی دارن معمولا بچه ی اول اروم و سنگ صبور مادره اما ممکنه کم غذایی و مرتب بیمار شدنش مادر رو اذیت کنه 

اما بچه های دوم مستقلن و شیطون  از پس خودشون بر میان و مثله بچه ی اول وابسته به مادر نیستن 

انرژی زیاد دارن و تمرکز کمتر بر عکس بچه ی اول 

این یه نسخه برای همه نیست 

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.

بستگی به بچه داره 

یسری بچه ها از بدو تولد ناسازگارن 

برای من اولیم منو از زندگی سیر کرده 

یه سره دهنش وابود هوار میکشبد نمیخوابید نمیخورد بازی نمیکرد 

ولی دومی اصلا خیلی خوب بود اینقد ماه و آروم بود

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
چون فاصله سنیشون زیاده.من اولی اذیت شدم بعدی شیر به شیر بود نفهمیدم اصلا سومی هم خیلی خوبه

ربطی نداره اولی که اصن قبلش بچه ای نبود 

کلا اون‌هیلیییی اروم‌بود دخترم خیلیییی بده خیلیییی پدرم‌دراومده ب قران همش گریه فقط گریههههه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

یکی از بزرگترین اشتباهاتی که والدین دیدم انجام میدن و خودم خیلی باهاش مبارزه کردم اینه که ما دومی رو در ذهنمون یه نسخه کپی شده از اولی میدونیم اگر اون ساکت بوده اینم باید باشه اگر اون خوب میخوابید اینم لابد همون جوره ‌در حالی که اگر به این فرزندتون هم جدا گانه و بدون فکر قبلی نگاه کنید می بینید اینم یه بچه مستقله و شما باید قلق رفتار باهاش و روش های تربیت مخصوص خودش پیدا کنید

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚