2777
2789

تایپیک قبل گرفتم شوهرم بایه شماره ناشناس تماس گرفته وپاک کرده الان فهمیدم برا دختر عموشه که شوهرداره دیشب دوساعت باهم صحبت کرده بودن الان چکار کنم به نظرتون ؟؟؟؟

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید مسئله ای پیش اومده دلیل بر خیانت این چیزا نیس

هیچ مسئله ایی نیست چرا باید شماره رو حذف کنه واینگه دیروز چندین بار تماس گرفته بوده زمانهایی که من پیشش نبودم یا اون بیرون بوده اتفاقا دیروز درمورد همین دختر عموش بامن صحبت کرد که شوهرش معتاده که نمیدونم خونش کجا هست ونمیدونم برا مسائل جنسی چکارمیکنه شوهرنداره که من گفتم به توچه که به فکر دختر عموت هستی اصلا ارتباط خانوادگی ندارن کلا

چطو فهمیدی وقتی شماره رو پاک کرده

من دیشب با بچه هام رفتم بیرون بعد کاری پیش امد با شوهرم تماط گرفتم پشت خطی بودم بعد که چک کردم اون تام تماسش حذف کرده رفتم همراه من ریز مکالماتش دراورد شماره بالا امد داخل برنامه شماره سرچ کردم اسم وفامیل دختر عموش بالا امد

بحث ارث و میراث نیست؟

نه بابا ارث ومیراثی چیزی نیست که بخوان صحبت کنن اصلا هیچ ارتباطی دراین موردا ندارن حتی رفت امد خانوادگی ندارن مگه تو یه مراسمی همو ببینن