2777
2789
عنوان

مادرم بهم نهار نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 37 پست
غذا سفارش بده بیاره آورد بگو کارت بدید حساب کنم دیگه درست میشن

😐😐😂😂🤣🤣🤣🤣یه بار همین بساط بود

با این تفاوت که مامانم کلااا آشپزی نمیکنه بابامم ناهار بیرونه و..

یبار انقد گریه کردم گفتم کارتتو میگیرم میرم ساندویچ میخرم اگه عذا درست نکنی

خودشو به ۴۰ تیکه سامورایی تقسیم کرد وای انگار جن زده بودش😐😂😂😂😂

شما سر و کارت با مادر پدر های اینجوری نخورده نفست از حای گرم درمیاد

وَلِربِکَ فاصبِر؛ این بار هم به خاطر من صبوری کن🌠

غذا سفارش بده بیاره آورد بگو کارت بدید حساب کنم دیگه درست میشن

نه وضع مادیمون هم اونقد خوب نیسته مواد غذایی رو از سوپری قرضی برمیدارن الان خیلی تو کارتمون باشه دویست تومنه تا امروز که فکر کنم یارانه هارو بدن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید سوتفاهم واسه مامانت از تو پیش آمده، ازت ناراحتی چیزیه؟

نه بیمار روانیه

داشتم با خالم صحبت میکردم یچیزی در مورد پدرم گفت ازش دفاع کردم گفتم اشتباه فکر می‌کنی این کارو نکرده همونجا شروع کرد به فحش دادنم اونم رکیک

خفه شو بیسواد همیشه میای تو تاپیک مخالف بقیه گوه میخوری سیرمونی نداریمرگ به تو و تفکر تخمیت بی خانوا ...

اخه شل مغز بی چاک دهن تو کار ات شده عقده گشایی و فحش دادن به ملت 

من ک کار به خورد خوراک تو ندارم ولی پر دهنت گوهه حرف میزنی گوه میریزه اگه شعور داشتی به مادر دختره فحش نمیدادی یابو روسی

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اخه شل مغز بی چاک دهن تو کار ات شده عقده گشایی و فحش دادن به ملت من ک کار به خورد خوراک تو ندارم ولی ...

برو گمشو ک.ص مغز بدبخت تورو خدا زده با این عقلی ک بهت داده از ملخ عقلت کمتره 

برو گمشو ک.ص مغز بدبخت تورو خدا زده با این عقلی ک بهت داده از ملخ عقلت کمتره

ولی خداییش خیلی منفوری یه فکری به حال خودت بکن اینجور عاقبت بخیر نمیشی یا اون گاله پر گوهت ببند حرف زدن یاد بگیر یا همینجور هاله ها و انرژی منفی با خودت جا ب جا کن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند